Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok bejönnek a rocker srácok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok bejönnek a rocker srácok?

Figyelt kérdés

én rocker vagyok hosszú hajam van fekete pólóim halálfejes meg fekete nadrágaim ,kozmetikushoz is járok , mégse tetszek a csajoknak viszont sok lány barátom van ,ilyen páwa gyerekek jönnek be nekik miért?

20 f

2012. jan. 11. 16:35
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
94%
Majd ha egy repper annyit letesz majd az asztalra mint bármelyik rock együttes, akkor lehet beszélgetni, dehát ez lehetetlen!
2012. ápr. 4. 20:13
 42/50 anonim ***** válasza:

Igen, nekem kifejezetten a rocker fiúk jönnek be, és imádom a hosszú hajat. Elég sok rocker ismerősöm van, és rohadtul nem az igénytelen kategóriába tartoznak. :)

[link] <-- Ezt a képet küldeném azoknak a lányoknak, akik azt mondták, hogy rondák a hosszú hajú fiúk, hátha kicsit megváltozik a véleményük.;)

15 éves rocker lány.

2012. ápr. 21. 12:41
 43/50 anonim ***** válasza:

Keresgélj rocker lányok között,nekik nem a páwa gyerek fog kelleni.:)

Nekem bejönnek a rockerek,mivel én is az vagyok.

20l

2012. jún. 25. 13:48
 44/50 Alaque ***** válasza:
Ez mind szép és jó, de MI A RETEK AZ, HOGY PÁWA??? Ilyen szó nincs, könyörgöm...
2012. júl. 8. 11:39
 45/50 Lenny7 válasza:

Én is Rocker vagyok a hajam növesztem de nem vagyok se büdös se ápolatlan. Most azért ne úgy nézzünk rockerekre mint valami csóró "ősemberekre". Azért, mert feketébe jár vagy éppen egyszerű/Oldschool stílusa az nem azért van, mert éppen csóró...ha kicsit utánanézne a mai "divatmajmok serege" a Converse cipő faszán, hogy rock öltözék a Vans és a DC-vel együtt...a Levis farmerokról meg ne is beszéljünk amikből a fekete 501-eseket megtalálni és az árát kifizetni is egy külön "buli". A bandás pólókról meg egyéb dolgokról meg ne is beszéljünk. Ezt csak azért soroltam fel mivel a mai világban igenis a ruha teszi az embert...meg az idióta hajviseletek... Az, hogy rocker vagy az egy életstílus...csupán annyit jelent, hogy "szabadon élsz és azt csinálod amit akarsz"...ennyi

16/f Rocker

2012. nov. 19. 22:43
 46/50 anonim válasza:
Bezony be jönnek sőt! Mit meg nem adnék egy rocker fiúért! :D
2013. márc. 19. 16:05
 47/50 anonim ***** válasza:

Igen, főleg a metálos srácok, na azokra bukok igazán :D Jól van, azért még sok más dologban is stimmelnie kell, nem elég a stílus... :) Az még függ sok minden mástól is pl. személyiség.. :)

Olyan a hajad, mint a Bring Me the Horizon énekesének? :)

2014. nov. 14. 05:48
 48/50 anonim válasza:
Nekem nagyon-nagyon.De azért tényleg ne legyél igénytelen és használj parfümöt. A rockereken belül is sz igényeseket szeretem!
2016. febr. 23. 16:35
 49/50 anonim válasza:
Ne igy tedd fel a kerdest. Mar mint sajnos a rocker sracokat csak rocker lanyok v nagyon liberalisak szeretik. Ez egy nagyon megoszto es kirivo dolog valakinek v tetszik v nem. Mindenestre en szeretem oket hisz engem is inkabb ez a zenei izles es stilus fog meg leginkabb (14l)
2016. márc. 10. 15:25
 50/50 Benceabc123 válasza:
Nem neked a hugod jön be mikozben anyád lecidázott
2017. dec. 30. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!