Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok bejönnek a rocker srácok?
én rocker vagyok hosszú hajam van fekete pólóim halálfejes meg fekete nadrágaim ,kozmetikushoz is járok , mégse tetszek a csajoknak viszont sok lány barátom van ,ilyen páwa gyerekek jönnek be nekik miért?
20 f
Igen, nekem kifejezetten a rocker fiúk jönnek be, és imádom a hosszú hajat. Elég sok rocker ismerősöm van, és rohadtul nem az igénytelen kategóriába tartoznak. :)
[link] <-- Ezt a képet küldeném azoknak a lányoknak, akik azt mondták, hogy rondák a hosszú hajú fiúk, hátha kicsit megváltozik a véleményük.;)
15 éves rocker lány.
Keresgélj rocker lányok között,nekik nem a páwa gyerek fog kelleni.:)
Nekem bejönnek a rockerek,mivel én is az vagyok.
20l
Én is Rocker vagyok a hajam növesztem de nem vagyok se büdös se ápolatlan. Most azért ne úgy nézzünk rockerekre mint valami csóró "ősemberekre". Azért, mert feketébe jár vagy éppen egyszerű/Oldschool stílusa az nem azért van, mert éppen csóró...ha kicsit utánanézne a mai "divatmajmok serege" a Converse cipő faszán, hogy rock öltözék a Vans és a DC-vel együtt...a Levis farmerokról meg ne is beszéljünk amikből a fekete 501-eseket megtalálni és az árát kifizetni is egy külön "buli". A bandás pólókról meg egyéb dolgokról meg ne is beszéljünk. Ezt csak azért soroltam fel mivel a mai világban igenis a ruha teszi az embert...meg az idióta hajviseletek... Az, hogy rocker vagy az egy életstílus...csupán annyit jelent, hogy "szabadon élsz és azt csinálod amit akarsz"...ennyi
16/f Rocker
Igen, főleg a metálos srácok, na azokra bukok igazán :D Jól van, azért még sok más dologban is stimmelnie kell, nem elég a stílus... :) Az még függ sok minden mástól is pl. személyiség.. :)
Olyan a hajad, mint a Bring Me the Horizon énekesének? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!