Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok bejönnek a rocker srácok?
én rocker vagyok hosszú hajam van fekete pólóim halálfejes meg fekete nadrágaim ,kozmetikushoz is járok , mégse tetszek a csajoknak viszont sok lány barátom van ,ilyen páwa gyerekek jönnek be nekik miért?
20 f
Én is nagy rock, metál zenekedveleő vagyok csak épp ezért nem öltözöm rockerként, mert valóban nem egy nyerő a mai nők szemében.
A sok kis rózsaszínpólós, 40kilós, vasalt hajú kis kölyök a nyerő manapság vagy a bunkó, izomagyú, kopasz állatok, akik már azért beszólnak neked, ha rámertél nézni a nőjére.
Azt írtad, h hosszú a hajad aztán meg azt, h a füledig ér---->(nálam) az még rövid :)
Meg ugye, azt írod, h a parfüm "férfiatlan" szerintem a manikűrös sokkal inkább, de ezt nem bántás képen írtam.
Amúgy én is hosszú hajú voltam kb fél éve olyan jó hát középig érő, de már lenyesettem egyrészt a csajoknak jobban bejön a rövid másrészt (legnagyobb részt) a meló miatt....most kb sztem akkora lehet a hajam mint neked :)
És sajnos nekem is az a véleményem, h a csajoknak nem nagyon jön be...bááár szerencsére vannak kivételek :)
Sokat kell koncertre járni buliba meg ilyenek
22/F
Háááát, nekem kifejezetten bejönnek a rocker srácok, sőt, nagyon tetszik a hosszú haj, (bár nálam a vállig érőtől lefelé számítom hosszúnak) még az is ami tovább ér, mint a hátközép,de tegyük hozzá, h rocker csaj vagyok.
(de a kinézetnél sokkl fontosabb, h megbízható, vicces, stílusos, intelligens legyen)
az átlagos női ízlés miatt ne szomorkodj, 1:tuti lesz olyan csaj, akinek te fogsz bejönni, 2: ha meg komolyan szeret, úgysem a kinézeted számít:)
Nekem nagyon bejönnek a rocker pasik.
17/L
S az a rocker pasi bejön, akin mindez egyáltalán nem látszik????
vagy ha megmondja, hogy heavy metalt szeret, akkor hirtelen hónaljszagot kezdtek érezni?
nekem nem. az elegánsan öltözködő férfiak tetszenek
19L
Nekem nem igazán.
Pár hónapja randizni szeretett volna egy rocker srác velem a suliból.Finoman nemet mondtam.Az ok az volt,hogy az ízlésünk más.Én nem szeretem a kemény rockot,nem mennék soha vele pogózni koncertekre,ilyen táskája van,gondolom neked is...( [link] alacsony.
A rockerek pedig általában nem tudják,hogy hordani a hajukat.Egyszer kopaszok,egyszer már gusztustalanul hosszú a hajuk.Legalábbis az én környezetemben.
Nekem is bejönnek. Viszont tényleg nem kell állandóan feketében járni (fehér póló is van halálfejes mintával ;) )
A hosszú haj: Hát, igazából ha jól áll a pasinak és jó a srác akkor nincs vele bajom, de inkább a rövid (fiús) haj az ideálom..... mert ha jobban megnézzük a rocker pasik többsége nemigazán tudja hogy hordani a haját....vagy állandóan copfban van nekik, hogy a gumi már "belerohad " a fejükbe (ezt csak jelképesen mondtam ne vegye senki magára) vagy szétengedve, és az a brutális!!! Mert a legtöbbnek nincs semmilyen frizura kialakítva a fején...csak lóg szanaszét az arcában hogy olyan tőle mint egy pulikutya...na az már viszont igénytelen, akkor már inkább tegyen egy hajpántot a fejébe! :)
Ja és az előző kommentáló által feltett táskától herótom van !!! Na az már tényleg gusztustalan és igénytelen már bocsi -.-"
És IGEN 100x inkább egy rocker pasi, mint egy répagatyás, kis majom kö*ög amikkel tele van az összes iskola és úton-útfélen beléjük botlasz és szíved szerint leh*nynád őket ... nem igaz hogy nem veszik észre magukat, hogy hogy néznek ki !!!! XD
Ezt a divatot csak az olyanok követik akiknek nincs stílusuk és csak sodródnak az árral a többi kö*ög után .... és amelyik csajnak ez bejön na az is egy ökör-imádó fajp*csa lehet...
Én is szeretem a rockot...de nem járok szegecses karkötőben, acélbetétesben, és fekete bőpulcsiban ;)
Nekem csak a rocker sracok jonnek be. Aki meg azt mondja, hogy a rockerek mind igenytelen, honaljszagu gyokerek, az igazan feluletesen gondolkodik.
Jartam en "normal" diszkoban is, ahol a csaj harisnyaja leszakadva, poloja lehanyva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!