Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok bejönnek a rocker srácok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok bejönnek a rocker srácok?

Figyelt kérdés

én rocker vagyok hosszú hajam van fekete pólóim halálfejes meg fekete nadrágaim ,kozmetikushoz is járok , mégse tetszek a csajoknak viszont sok lány barátom van ,ilyen páwa gyerekek jönnek be nekik miért?

20 f

2012. jan. 11. 16:35
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
XDDDDD
2012. febr. 28. 20:17
 32/50 anonim ***** válasza:
bejönnek a rockerek, bár a hosszú haj nem igazán
2012. febr. 29. 18:56
 33/50 k.lau13 ***** válasza:
62%

na hát akkor kedves első, te se igazán vagy képben a stílusokkal. vagy csak egyszerűen idióta vagy, hát bocs, ezt nem tudom. szerintem a diszkó-mániás hülyegyerekekről kéne ennek eszedbe jutnia, nem?

21. századi "divat", hogy értsd is mire gondolod:

fiúk: mint egy rossz b*zi.

lányok: egész nap állhatnának az út szélén vagy a sarkon.

kivételek és teljesen lenézett egyének(fiúk is, lányok is): rockerek, emok/emósok(ki minek mondja)goth-ok, punkok, és a többiek. sz@rul esik az ilyesmi, tudod? én mondjuk rocker lány vagyok, de még akkor is. ennyi erővel "ti" meg kis q'vák vagytok, már bocs a kifejezésért, és kész. Nem lett volna elég a kérdéshez annyit írni, hogy "Bocsi, de nem"?

MOst miért, a kedvenc diszkó zene képviselői se néznek ki sehogy, szóval én azt mondom, egy fiú akkor már vegyen fel halálfejes pólót és fekete nadrágot, de ne nézzen ki úgy, mint egy rossz b*zi vagy ilyesmi.

Amúgy, kedves kérdező, hát nem tudom, én bármit megadnék érte ha élne itt egy normális rocker srác, komolyan. a barátaid helyében örülnék :D nem nem szeretik a rockereket, csak marhára nem értik. Ugyanez van a rocker lányokkal is, a fiúk ki nem állhatják őket. De kivételek mindig vannak ;D

hogy a kérdésedre is váláaszoljak, azért, mert nekik most ez a nagyon menő, de nyugi, öt éve nagyjából még ez a baromság sehol nem volt, és valószínűleg újabb öt év múlva nem is lesz. Az ilyeneknek hamar vége van, a rock meg mint stílus és mint zene is már több mint 60 éve létezik! :)) előbb utóbb úgyis észreveszik magukat, nem kell velük foglalkozni, ismerj meg rocker lányokat, ami igaz ugyan, hogy baromi nehéz lehet, mivel normális rocker ember szinte sehol sincs, de azért nem lehetetlen.

ennyi, nyugi, nemsoká' úgyis észhez térnek :))

2012. márc. 3. 19:48
 34/50 anonim ***** válasza:

ezt most kinek írtad utolsó???

Mert az elsőválaszoló csak ennyit írt: "Bocs,de nekem a rockerekről az igénytelenség és a hónaljszag jut eszembe."

2012. márc. 3. 20:01
 35/50 k.lau13 ***** válasza:
47%

Hát pontosan ezért. Nem értem, miért kell a rockereket ezzel összefüggésbe hozni. Egy szánalom, hogy itt tartunk. Persze a legtöbben úgy beszélnek, hogy azt se tudják, mi is az, hogy rocker. Alapból stíluson belül létezik igényes és normális ember, és létezik hülye idióta, aki alapján az összes ilyen stílusú embert megítélik.

Egyszerűen csak annyi, hogy ha azt mondom, rocker vagyok, azért elég rosszul esik, hogy az embereknek az jut eszébe, hogy "alkoholista csöves" vagyok, vagy hasonló, nem pedig az, hogy van egy bizonyos életérzésem és gondolkodásom, mellette pedig house-zene helyett Aerosmith-et hallgatok. Ennyi volna. mert tudod, ez azért nagyon rosszul esik sokaknak, hogy a legtöbben általánosságban beszélnek. Különben meg, a legnagyobbak is rockerek (voltak). Példákat nem sorolok, mert még elkeserednék, hogy mennyi embernek fogalma sincs, hogy kicsodák, mellesleg meg fölösleges, mert ez itt nem zenei kérés.

Ezért írtam, mert a rockerek általában egyáltalán nem olyanok, mint ahogy a kedves első elképzeli őket.

2012. márc. 8. 13:06
 36/50 k.lau13 ***** válasza:

ja bocs, úgy olvastam, hogy minek. oké, jó, bocsi...

amúgy meg nagyjából mindkét válaszomat az elsőnek és mellette azoknak, akik itt leszólták a rockereket, nem tudom, nem olvastam végig az összes választ, nem akartam idegesíteni magam rajtuk.

Szóval tulajdonképpen mindenkinek :)

2012. márc. 8. 13:09
 37/50 anonim ***** válasza:

"Rólunk már mondtak sokan sok sok rosszat....

...

Nem ismernek minket de bátran elítélnek...."

2012. márc. 15. 20:48
 38/50 Józsi a katona válasza:

hát igen... sajnos ez van, minket néznek hülyének, miközben a mai "divatosok" csak k*rvát meg b*zit játszani tudnak, elmennek a diszkóba, utána megerőszakolják őket a diszkó vécéjében

a rapperekről ne is beszéljünk

falat firkálnak, meg drogoznak, mert csak akkor van "respectjük", csak csapatban mernek komolykodni, azt is minden ok nélkül

ja és még nyílt utcán trágárságokat ordibálni! az is nagyon menő dolog!

és ezek után még mi rockerek vagyunk a szakadt trógerek

szánalmas világ!

2012. ápr. 1. 11:24
 39/50 anonim válasza:
95%

Sajnos a világban már előítéletek vannak a rockerekről, (megtörtént esemény következik)A kemény divatmajom tuctuccer repperek magyarul sem tudnak, felírják a buszmegálló padjára hogy: "K*rva élet faszát FÁJ f*sz kell MÉN?" - ez mi??

"Nyald ki a talpamat dögölj meg anyádba!" - értelmi szint.

A reppergyerek még a tizenkettőt sem érte el, de egyik cigit nyomja el a másik után, és nagyon keményen lerúgja a megállóban a kukát, és jön az idős bácsi, kitől kérdezi, hogy "melyik volt ez az erős gyerek?" nem a cigizős divatmajomtól, hanem a rockertől.

Idegesítő, hogy valaki kiírja valahova hogy led zeppelin, és az első hozzászólás az, hogy miért írtam ki hogy ledlámpa meg léghajó, és a másik: "Szereted eminemet? "(nemiemet, nem tom hogy van) válasz: - nem.

- fú, te milyen csicska vagy!

és lenézik az embert mert nem szereti a reppet meg a tucatucát. Szánalmas világ.

Aki szereti a rockot, az légyszi lájkolja a facebookon a Rock 4ever nevű oldalt, fogjunk össze!

2012. ápr. 1. 19:28
 40/50 k.lau13 ***** válasza:
20%

utolsó: "Aki szereti a rockot, az légyszi lájkolja a facebookon a Rock 4ever nevű oldalt, fogjunk össze!" ilyen oldal már létezik? hát ezt tuti megkeresem :D

A rapperek... Még hogy beszélni nem tudnak, de írni... Nem tudom ti hogy vagytok vele, én az ilyen "am akk vok ien", és "szal akk mééé nem vóót ott"-féle szövegektől rosszul vagyok. Az embernek valahogy nincs kedve elolvasni azt, amit ilyenekkel írtak végig. És akkor még a rocker a paraszt...

És miért? Mert ők mit hisznek rocknak? Slipknot-ot. És mi a rock? Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Steppenwolf. És ők mit tudnak róluk? Semmit. Hát ez itt kezdődik.

Széégyen... na befogtam, bocs xD

2012. ápr. 3. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!