Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év után is összebújva alszunk a párommal (szinte) minden nap. Ez másoknál is igy van?
Figyelt kérdés
Igaz csak fél éve költöztünk össze. 22/F 21/F2009. máj. 25. 11:01
1/13 anonim válasza:
Meleg pár? Egyénként meg miért ne lenne normális?
2/13 anonim válasza:
Szia!
Igen, szerintem normális.
Remélem mi is így leszünk majd a barátnőmmel :)ű
Szerencsések vagytok :)
3/13 anonim válasza:
Hüüüüüü, bakkker... ezt elnéztem... azt hittem fiú lány páros... jajj sorryyy
4/13 anonim válasza:
nálunk is így van 8.5 év után, bár mi hetero pár vagyunk. gratulálok, sok sikert a további legalább 5 évhez!
5/13 anonim válasza:
Mi is összebújva alszunk, igaz, mi hetero pár vagyunk. Teljesen természetes, sőt, kimondottan jó! :)
6/13 anonim válasza:
Már ne haragudj, nem hiába vagytok buz.ik, kb. az eszed is annyi. Az miért nem kérdezed meg, hogy kell szarni? Egyébként ez meg feltétlen lényeges infó volt, hogy melegek vagytok....
7/13 anonim válasza:
Szia!
Gratulálok nektek, 5 év az nem semmi! :)
Szerintem az nagyon jó dolog, hogy összebújva alusztok, azt jelenti hogy szeretitek egymást és hogy jó a másikhoz hozzábújni. Én a barátommal csak ritkán tudok együttaludni, de olyankor nagyon jó hozzábújni. Az állítólag elhidegülést jelent, ha vki úgy alszik a párja mellett hogy semmijuk sem ér össze, legalább kéz, vmi...
Szóval ez csak jó!!! :)
Sok doldogságot nektek!
Puszi
18/L
8/13 anonim válasza:
Mi heteró pár vagyunk és igaz még csak alig több, mint 4éve együtt, de mi is így alszunk el. Sőt van, hogy alvás közben álmában puszilgat a párom, vagy csak megfogja a kezem.
9/13 anonim válasza:
Nem normális hogy férfi? létedre egy másik férfival? bújsz össze már öt éve. Egy férfi nő kapcsolatban normális lenne de eleve a ti kapcsolatotok aberráció így az összebújásotok sem lehet normális dolog.
10/13 anonim válasza:
Aberráció az hogy nem tudod felfogni hogy vannak homoszexuálisak is! Amúgy meg közöd????
Sok boldogságot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!