Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Járnátok egy süket lánnyal?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 13:15
22/37 anonim válasza:
16:37: Nem lehetsz annyira ronda, hogy senkinek se kellesz... Hány éves vagy?
23/37 anonim válasza:
Hát pedig így van, soha életemben nem tetszettem senkinek. 26 vagyok amúgy.
24/37 anonim válasza:
Oh... ha ennyi év eltelt, akkor biztos nem lehet más az ok.
25/37 anonim válasza:
Én ismertem egy süket csajt a suliban. Rendes volt meg minden, de baromi kövér és csúnya, úgyhogy nem zárom ki alapból a süketséget.
27/37 Ájron válasza:
Nem lenne kizáró ok. Biztos fura lenne, de a szerelem miatt tuti megszoknám. És nem szólna rám ha mikor kiroppantom az ujjaim minden izületét egyenként. Sztem meg lehetne szokni.
28/37 Ájron válasza:
ja, Aki meg azt mondta hogy nem: Tisztellek az őszinteségedért. Sokan csak álszentkednek, amit ki nem állhatok. Dicséretes hogy felvállaltad. és mindenkinek így kéne tenni! Felvállalni a véleményét és kitartani mellette.
29/37 anonim válasza:
ma 20:10
Ismersz? Nem. Akkor meg hallgass!
30/37 anonim válasza:
Üdv!
Gond nélkül.
11 évig volt benne részem.
Volt néhány dolog amit másképpen csináltunk, de néhány hét után teljesen természetessé vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!