Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Járnátok egy süket lánnyal?
Miért kell leszólni azt a válaszolót, aki nem járna egy siket lánnyal? Volt egy kérdés, ő válaszolt.
ÉN lány vagyok, járnék egy hallássérült, sőt siket fiúval is, de nem ítélem el azt, aki nem. Jobb így, mintha járna vele, aztán fűvel-fával megcsalná....
Nem ismerek egyetlen siket lányt sem. De az a lány aki a Vujity Tvrtkóval szokott néha a tévében mutatkozni (asszem Fanni a neve), ő nekem nagyon tetszik. Simán járnék vele. Szóval ez nem kizáró ok.
(Egyébként szerintem a hivatalos megnevezésük nem süket, hanem siket.)
Itt mindenki ezt mondja. De a valóság teljesen más. Nővérem 28 éves, siket születésétől kezdve. Rendesen kijárta az iskolákat (persze spec. sulit), rendesen dolgozik. Mégsem volt még párkapcsolata, pedig nem csúnya egyáltalán.
Akkor mi is az igazság?
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!