Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom, aki 8 évvel idősebb nálam. A szüleim nem engedik hogy járjak vele, ezért titokban kell, de ez már nagyon idegesít engem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 10:48
61/69 A kérdező kommentje:
ő nem eröltet semmit de érzem hogy neki is több kell mint egy 16 éves lány
2012. jan. 11. 11:59
62/69 A kérdező kommentje:
Imádkozz h a szüleid ne jöjjenek rá és ne jelentsék fel a pasid aki ezt írta annak is köszönöm de azért ez durva volt
2012. jan. 11. 12:06
63/69 anonim válasza:
Abba belegondoltál, hogy amikor a "pasid" volt annyi amennyi te, tehát 16, akkor már nagyban csajozgatott, d te még 8 éves voltál!! NYOLC!!!
Amúgy meg mi az, hogy "ezért titokban kell" Mi az, hogy KELL? Nem kötelező...
Te beleszerettél 16 éves fejjel, hát persze hogy kihasználja és fiatal csajt döngethet...
64/69 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy ezt elmondtad de én szerintem van olyan pasi akinek nem csak a szexen jár az esze
2012. jan. 11. 12:17
65/69 anonim válasza:
van de azok 24 évesen nem egy 16 évessel kezdenek. Am nem vagyok benne biztos h azt nem büntetik ha egy huszon évesnek 16 évessel van szexuális viszonya
66/69 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy szexuális viszonyom van vele ???? megzakkantál??
2012. jan. 11. 12:32
67/69 anonim válasza:
Utolsó! Nem büntetik, 14 a beleegyezési korhatár.
68/69 anonim válasza:
Egyem meg de kis naív vagy. Ezt pont úgy írtad mintha azt hinnéd h o nem akar majd szexelni XD
69/69 anonim válasza:
Aranyos a naívságod, de majd pont ezért fog jól átverni :) ha tényleg barátnő kéne neki nem csak egy fiatal csaj akkor a saját korosztályából válogatna mert sokkal több egy korabeli csajjal a közös dolog bennük mint veled. De majd pár hónap múlva ne sírj itt hogy kihasznált és elhagyott, mi szóltunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!