Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, a barátnőm 18,1 hétig jártunk a szülei megtiltották neki hogy velem legyen, a csaj még szeretné de a szülei befolyásosak, mit kellene tennem hogy ujra összejöjjünk? Amúgy meg szeretjük is egymást.
A Lány 18 éves és egy hétig jártunk...
Mit kellene tennem?
A szülei nem engedik hogy járjunk mert én fiatalabb vagyok ez a baj...
Vannak olyan szülök, pontosabban Apák, akik azt szeretik,hogy ha a Fiú eléjük áll és megmondja,hogy ö szereti a lányukat. Másrészt igy ök is szemtöl szembe találkozhatnak veled és ha 100 % ban nem akarják a ti kapcsolatotokat, akor ezt megmondhatják és , ha nem értesz a szép szóbol sajnos még jobban elmérgesedik a helyzet.
Hát értem,hogy a Barátnöd add a véleményükre , mert ez igy a normális, de nem mindegy,hogy be beszélik a fejébbe, vagy rá döbbenteték arra amit ö is akarna..Én azt tudnám javasolni,hogy a szüleiddel együtt hivjátok át magatokhoz vacsorára az egyiknap öket. És ott jobban megismerhetnek téged, és a szándékaidat. Ne arrol beszélj,hogy neked milyen fontos a lányuk, hanem a barátnödre figyelj. Kérd meg a szüleidet,hogy ök hivják át a barátnöd szüleit, mert neked nagyobb az esély arra,hogy nemet mondjanak. !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!