Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy ha meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha meg volt egy csaj, utána, már nem érdekel?

Figyelt kérdés
Ha, meg volt az első szex, utána teljesen más szemmel nézek rá és, nem érdekel úgy, mint előtte. Talán nem nyújt az ágyjelenet során olyat, ami meg fogna benne?
2009. máj. 25. 08:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mert kanos vagy nem szerelmes.
2009. máj. 25. 09:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

De ha te ilyen okos, meg tapasztalt vagy, nagy elvárásokkal a partnerre nézve, akkor miért itt kérdezed ezt? Ha tudod, hogy mi a gond, tegyél ellene, talán próbálj meg olyan lányt keresni, aki érdekel, és nem a szexre gondolok, hanem pl a személyiségre. Én is így voltam, mint te, bár nem vártam el semmi ilyet, hogy autó, meg ház (hol élsz te?:D) ... Aztán találkoztam egy olyannal, akinél nem érdekelt a szex, és boldog is voltam:)

Amúgy meg sztem te nem nyújtasz eleget az ágyban (tudat alatt kételkedsz a jó teljesítményedben), és magadnak akarsz bizonyítani, legalábbis nálam így volt... Azért döntögettem őket, hogy magamnak bizonyítsam, hogy jó vagyok az ágyban...

-ReapeR-23/F

2009. máj. 25. 10:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hibásan állsz hozzá az veled a baj. Ha nálad a szerelem azon múlik, hogy jó állása legyen, meg lakása, autója, pénze, akkor ez veled a baj. Meg még az is jó lenne, ha huszonöt, huszonhat éves lenne, igaz? Keresgélj csak, sajnos a világ nem így működik, hogy mindenkinek sikerül ezt így összehozni akkorra. Ennek nem elsődlegesnek kéne lenni, akkor lehet találnál párt. ja meg még az ágyban is csináljon extrát? Hát nem a lányokkal lesz a gond hidd el.
2009. máj. 25. 11:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egy párkapcsolat nem az első éjszaka tökéletességén és a ház, kocsi, egzisztencia meglétén alapul. A jó dolgokhoz idő kell; idő kell, míg megismered, mind lelkileg-szellemileg, mind pedig szexuálisan. És szerinted egy lány honnan tudja, hogy te az első éjszakán már mindent ki akarsz próbálni, amit eddig megkaptál??? Akkor keress olyat, aki ezt vállalja, de ne csodálkozz, ha a személyisége nem fog tetszeni, és esetleg neki sem a tiéd, és nem lesz ebből párkapcsolat. Arról nem is beszélve, hogy nők és férfiak másként vannak összerakva, mindkettőnek türelem kell a másikhoz és nyitottság.

Arra is gondolj, ha egzisztenciát vársz el a csajtól, hogy nem olyan könnyű egy nőnek a mai világban boldogulnia, egy férfi sokkal könnyebben talál munkát, és nem jut eszébe a főnökének, hogy jól megdugja, vagy esetleg kevesebbet fizessen neki, mint egy férfinak.

De ha te csak magadra gondolsz, a szexuális (és lelki, tökmindegy) kielégülésedre, a vagyonodat félted (miért is akarnának a nők csak arra hajtani???), akkor se csodálkozz. Gondolkodj el rajta, hogy Te mit tudsz adni a pénzeden és a szexuális teljesítményeden kívül, és amit találsz, csak azt várd el a csajtól is! És előbb-utóbb megtalálod majd a megfelelőt, mint zsák a foltját.

2009. máj. 25. 17:02
 15/18 A kérdező kommentje:
23 évesen én is bizonyítottam magamnak eleget. most már tudom, hogy jó vagyok :P
2009. máj. 25. 21:28
 16/18 A kérdező kommentje:

Nos, hát nem tudom, mi lesz! De, valahogy csak lesz.... Tudom a lányok azt mondják, nem számít a pénz! De, azért valljuk be őszintén, jó az ha van! ;) Ahol a szegénység bejön az ajtón, ott a szerelem ki megy az ablakon! :)

Lehet, hogy az a baj, hogy nem ma kezdtem ezt az egészet és talán a túl sok tapasztalat az, ami miatt nem tudok időnként helyesen dönteni és nem megyek bele olyanba, amibe egyébként bele kellett volna.

14-19 évesen nem tudtam, nem értettem, mit jelent az, hogy problémák a párkapcsolatban. Meg, hogy mit tudnak annyit töketlenkedni emberek, meg kerülgeti egymást, meg variálni, hogy akarják-e, vagy sem egymást. Ennyivel hülyébbek lennénk, ahogy öregszünk, vagy csak a körülmények teszik velünk mind ezeket a tüneteket?

Én, olyan vagyok, ha el érek egy szintet valamiben, nem szívesen adom lejjebb. De, szerintem ezzel más is így van. Értem már el azt amit szerettem volna és kerestem, csak hülye voltam, el b@sztam...

Na és, a szerelem! hol van már az, hogy szerelem, na meg bizalom! Mert bizalom nélkül nincs szerelem! Lehet, hogy velem van a baj, de én már senkiben nem tudok megbízni, magamat kivéve és tudom, ha bár mi történik velem, csak magamra számíthatok. mikor bizalom volt, akkor ott pofára esés is volt. Na, most ha tudod, hogy el fogsz esni, vagy leülsz előtte, vagy maximális óvatossággal lépkedsz a területen.

2009. máj. 25. 21:41
 17/18 anonim ***** válasza:

9:13-as vagyok...

én nem azt írtam, hogy ennek az életvitelnek lesz a következménye az impotencia, de simán benne van a pakliban.

Ha meg ennyire parázol, hogy a nő lenyúlja a vagyonodat, akkor kössetek vagyonszerződést, úgy nem tudja rátenni a kezét azokra a dolgokra, ami neked már megvolt, mielőtt összebútoroztatok.

2009. máj. 26. 08:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Annyira nem parázok, mert hülye nem vagyok. Csak nekem az a véleményem, hogy nem árt, ha neki is van és nem a csupasz seggét teszi bele a készbe...
2009. máj. 26. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!