Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy ha meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha meg volt egy csaj, utána, már nem érdekel?

Figyelt kérdés
Ha, meg volt az első szex, utána teljesen más szemmel nézek rá és, nem érdekel úgy, mint előtte. Talán nem nyújt az ágyjelenet során olyat, ami meg fogna benne?
2009. máj. 25. 08:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2009. máj. 25. 08:18
 2/18 A kérdező kommentje:
29 vagyok. De, javarészt eddigi életem során, kevés lány volt akivel hosszabb kapcsolatom lett volna. Az is max 1 év volt és én szakítottam....
2009. máj. 25. 08:21
 3/18 anonim ***** válasza:
Azt hittem olyan 18-19. Mert az ilyen korú fiúkra jellemző ez. De szerintem valami van a háttérben, csak lehet tudat alatt is. Vagy nem találod a megfelelő lányt, akibe szerelmes is tudnál lenni, vagy túl sokat vársz el. Esetleg más is lehet a háttérben, de ezt csak te tudhatod! Tinédzserkorodban nem volt valami, ami okozhat ilyen magatartást?
2009. máj. 25. 08:25
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem, hogy lett volna ilyen. Mire gondolsz konkrétan?
2009. máj. 25. 08:44
 5/18 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a nő maga nem érdekel, nem a szexuális teljesítménnyel van a baj. Gondolom elég hamar ágyba rángatod a kiszemeltet igaz? :) talán találkozz vele többet mielőtt felhívod magadhoz. Valószínűnek tartom, hogy már ekkor is sok partner kiesik. Persze attól függ mi a szándékod. Ha szeretnél hosszú távú kapcsolatot, akkor próbáld ezt ki, ha nem, akkor meg mindegy.

Ja igen, és törekedj arra, hogy olyan nővel töltsd az idődet, akinek érdekel a személyisége, nem csak a kinézete tetszik. Akinél azt érzed, hogy szeretnél neki örömet szerezni. Ne azt nézd hogy ő mit tesz érted, mert az unalmas lesz neked egy idő után.

Ez a "talán nem nyújt az ágyjelenet során olyat, ami megfogna benne" hibás hozzáálllás. Tapasztalatom szerint én annak a pasinak jövök be igazán, aki azt élvezi hogy nekem milyen jó vele. Sokan mondták ezt nekem, úgyhogy biztos igaz. Próbáld innen közelíteni. Hátha neked is jobb lesz így.

Sok sikert :)

30/N

2009. máj. 25. 08:52
 6/18 anonim ***** válasza:

lehet, hogy te is az olyan férfiak csoportjába tartozol, akikben túlságosan erős a vadászösztön, és téged inkább az pörget, hogy megszerezd a kiszemeltet, utána meg már unalmas.

Szerintem ne nősülj meg és ne legyenek gyerekeid. Lehet így is élni, és még mindig nem annyira elítélendő, mintha otthagyod a feleséged 1-2-3 gyerekkel mert nem bírsz a véreddel.

Csakhát gondolj bele, mi lesz ha egyszercsak beüt a krah és impotens leszel?

2009. máj. 25. 09:13
 7/18 anonim ***** válasza:
32%
majd egyszer egy olyan nőért fogsz teljesen megőrülni és feleségül veszed, aki le se szarja a fejedet, jól kihasznál, elszedi a pénzedet aztán a pofádba röhög és kidob. kábé ezt érdemelnéd....
2009. máj. 25. 09:15
 8/18 A kérdező kommentje:

Engem igenis vonz az a dolog, hogy párkapcsolatban éljek! De, nem találom hozzá a megfelelő partnert. Persze vannak elvárásaim, ez tény! De, kinek nincs??? Nem akarok többet, csak legyen annyija, mint nekem. Kvázi, ne nekem keljen adni egy telefont neki, amin fel lehet hívni. Legyen lakása, meg autója, és akarjon valamit az élettől, ne a mának éljen. Persze a kinézet is fontos, nem tagadom, de én sem nézek ki rosszul, legalábbis a visszajelzések ezt igazolják. kb. ennyi elvárásom van. nem kell nekem az ami az övé, de nem érezzem azt, hogy neki kell az ami az enyém. Én, rendelkezem mindazokkak, amit felsoroltam és el tudom tartani magam.

Lehetséges, hogy nem is tetszik az a valaki, csak azért megyek bele bármibe is, mert hajtanak a hormonok? :) Lehet, hogy így van.

Egyébként az tényleg igaza van az előttem szólónak. Engem is az pörget be igazán, ha látom, hogy jó a partneremnek amit csinálok vele. Ezzel az esetek jelentős többségében nincs is semmi probléma... De, el értem egy szintet a szexualitásban is, aminél nem szeretném lejjebb adni és nem vagyok kíváncsi arra, hogy valakit 25-35 korára tanítgatni keljen. Meg a nyafogást hallgassam, hogy jajj, ezt ne, meg ezt úgy ne, meg az arcomra ne, meg stb.

2009. máj. 25. 09:23
 9/18 A kérdező kommentje:

Haha!

Ezt érdemelném? ne legyél már ennyire okos, hogy te tudod, mit érdemelnék. azért, mert te megkeseredtél az élettől, másnak, még lehet jobb sorsa. Amúgy, meg vagyok annyira rafinált, hogy ilyenbe nem mennék bele. Lett volna már rá alkalom, csak nem jött össze a kisasszonynak, hogy megforgasson...

2009. máj. 25. 09:25
 10/18 A kérdező kommentje:

09:13

Szerinted ennek az életvitelnek egyenes következménye az impotencia? Nem hinném!

2009. máj. 25. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!