Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki férfi szemmel elmondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki férfi szemmel elmondaná, hogy miért sértődött meg ezen? (vibrátor kérdés)

Figyelt kérdés

Barátom elég nyitott az ágyban, de mikor mondtam, hogy kipróbálnám a gruppent 2 fiú 1 lány felállásban, ahhoz nem volt kedve. Nem hibáztatom ezért, nem is erőltettem, de szerinte valahogy akkor is meg kell oldani, különben majd félrelépek (???) lényeg a lényeg, kitalálta, hogy vegyünk egy vibrátort, amolyan "b" megoldásnak.

Kérdeztem tőle, hogy van e neki valami kikötése, de vállat vont, hogy neki tök mindegy, válasszak egyet, ami tetszik. Találtam egyet, nem is volt túl drága, megvettem, aztán mikor mutattam, hogy ez, vérig sértődött, hogy ez miért ilyen kicsi? (13 centi) XD

Nem viccelek, komolyan kiakadt azon, hogy ez kicsi, és hogy nekem miért ilyen kell, miért nem nagy, és ha én ezt választottam, akkor tuti a kis farkakra bukok, és hogy neki is kicsi, meg minden.

(A választásomnál az játszott döntő szerepet, hogy olcsóbb volt, és nem mertem drágább kütyüt venni, hátha az mégse tetszik annyira, plusz ennek ilyen élethű tapintása van, a méretet nem is figyeltem)

Szóval besértődött, én kérdeztem miért nem jó ez, nem neki kell, de kész... XD

Én komolyan nem értem! Valaki segítsen megérteni! Valami 40 centis bosszúállót kellett volna, vagy mi? Én annak nem láttam értelmét, végtére is több lógna ki, mint ami befér... :D

Valaki elmagyarázná mi a gond?

2012. jan. 10. 19:57
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Persze, hogy tök normális az, aki velem ellentétes véleményen van, és másféle vágyai vannak. Ezt sosem állítottam, hogy azok nem normálisak.

Te azért vagy tök h.ülye, mert sokadjára sem voltál képes felfogni, hogy a kérdés nem az volt, hogy vajon szerintetek a gruppen megengedhető egy párkapcsolatban, hanem hogy mi lehetett a gond a mérettel (segítek, a MÉRETTEL, hangsúlyozom megint, a M-É-R-E-T-T-E-L) mivel én barátom elsőre nem tudta értelmesen elmondani, hogy mi, és bátorkodtam megkérdezni az idelátogató férfiakat? :)

2012. jan. 16. 13:30
 22/26 anonim ***** válasza:
holnap jönnek meg a játékaim és mindkettő nagyobb, mint a pasimé, pedig az övé sem kicsi... hát izgulok rendesen.
2012. máj. 30. 22:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Utolsó... te most ki akarsz tágulni? akkor majd a pasidé nem lesz elég neked.. komolyan ennek mi értelme?? vagy már ennyire tág vagy, hogy nem jó a pasiddal?
2012. máj. 31. 13:31
 24/26 anonim ***** válasza:
kis hülye, nagyon jó a pasimmal, csöppet sem tág, de szeretjük az új dolgokat a kérdezőhöz hasonlóan.
2012. máj. 31. 14:42
 25/26 anonim ***** válasza:
vibrit vibrit!!
2012. nov. 2. 21:50
 26/26 anonim ***** válasza:
vibrátorért megsértődni???????????
2013. jan. 24. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!