Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a hibája, hogy egyre több a magányos ember?
Figyelt kérdés
Pro és kontra nők vs. férfiak:D2012. jan. 10. 15:07
21/31 anonim válasza:
16:06
tehát a férfiak tökéletesek, ezt jó tudni
22/31 zseni001 válasza:
nem senki sem az :), csak a dolgok nem úgy mennek, ahogy kellenének.
23/31 anonim válasza:
és mindkét fél ugyanannyira hibás. és nem hibásabb a nő, csak azért mert a sok töketlen, gyáva pasi ezt állítja
24/31 anonim válasza:
"16:06
tehát a férfiak tökéletesek, ezt jó tudni"
Ezt miből szürted le? Épp az volt az üzenet, hogy rengeteg nő annyira független már, meg sokmindenhez ért és persze elvárja, hogy a pasik mégügyesebbek legyenek, hogy legyen kire felnézni...sok sok pasi elbukik ennél a résznél.Épp hogy nem tökéletesek a pasik és ezt nem is kéne elvárni.
26/31 anonim válasza:
Gyurcsányé :D Amúgy mindkettő fél hibás, de leginkább a nők, mert nagyon válogatnak, bár én pasi vagyok és én is eléggé válogatós vagyok... 20/F
27/31 A kérdező kommentje:
Sztem a nők nevelték bele ezt a férfiakba. A visszautasítás olyan amit utálunk átélni. Soha nem fogok megnyílni lány előtt egyszer megtettem és nem lett jó vége. A rohadt nagy liberalizmus az oka ennek az egésznek.
2012. jan. 10. 18:52
28/31 anonim válasza:
A fogyasztói társadalom miatt nevelik ilyenre az embereket.
2 külön élő ember sokkal többet fogyaszt, mintha együtt élnének (sok mindent külön meg kell venni, nagyobb tartalék kell, stb), és könnyebb is őket manipulálni.
29/31 anonim válasza:
Még mindig a városi élet és az elektronika.
30/31 anonim válasza:
Azok a nők, akik "töketlennek" nevezik a férfiakat, közben szórakoznak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!