Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Mindig is elérhetetlennek tűntem a férfiak körében, (meglehetősen nagyképű is voltam). Megválogattam kivel állok szóba, és még inkább hogy kivel kezdek kapcsolatba. Ha valaki nem volt szimpatikus (talán kicsit lekezelően) lekoptattam. Népszerű voltam és úgy éreztem bármelyik férfit megkaphatom, akit csak akarok.

Aztán besétált valaki az életembe, első pillanattól kezdve érdekelt. (ilyen még sosem volt velem)

Elhitette, hogy ő a tökéletes férfi. Mindig a kedvembe járt. Majd megkapott és kidobott. Rájött, hogy nagyot hibázott és visszakönyörögte magát. Sokkal jobban szeretem őt mint ő engem. És szerintem ezt ki is használja. Ennek már 1 éve. Szinte nem visz sehova, alig találkozunk. Ha olyan kedve van mégcsak fel sem hív, se sms, semmi. Képes mellettem más nőket dícsérgetni/nyálát csorgatni (csak azért, hogy idegesítsen) számára csak a szexről szól egy kapcsolat. Semmi törődést, gyengédséget nem kapok tőle. Sőt még azt is mondta ne ragaszkodjak hozzá ennyire, és ne telepedjek rá mert neki szabadságra van szüksége. Értsem meg.

Alig mond el valami, mert ugy gondolja az az ő magánügye. Azt érzem nem is ismerem, de ő tul jól ismer. Ha elegem lesz eldöntöm, hogy kilépek ebből a "kapcsolatból" megijed, megváltozik és olyan lesz amilyennek lennie kellene. Persz ez csak pár hétig tart és minden kezdődik előröl. Azt mondja mindent egyszerre akarok, neki pedig időbe telik mire készen áll egy komoly kapcsolatra. Velem képzelni az életét, de félti a függetlenségét.

Azt érzem szórakozik velem. Állítása szerint szerint, de én már nem tudom. Nem csalt meg, legalábbis eddig még nem bukott le. (Ha megcsalna abban a pillanatban kidobnám)

Ráadásnak nem túl intelligens, sőt meglehetősen bunkó és közönséges is tud lenni, holott korábban elképzelhetetlen volt számomra, hogy ilyen férfival létesítsek kapcsolatot.

Egy roncs lettem. Semmi önbizalmam. Ha kapok elismerő bókokat férfiaktól már el sem hiszem. Már néha azt érzem nincs is bennem élet. Beletörődtem a sorsomba és nem tudok kikászálódni belőle.

Miért hagytam, hogy tönkretegyen? És miért nem tudok kilépni ebből a "kapcsolatból"?!

Már nem tudom, mikor voltam utoljára boldog.

2012. jan. 10. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, ez nem kapcsolat. Bele fogsz őrülni ebbe...Én is ilyen helyzetben voltam.
2012. jan. 10. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Ebből a helyzetből csak te tudsz kikászálódni. Nem fog megváltozni sosem, mivel ő ilyen. És hidd el, hogy egy ilyen ember tuti hogy megcsal. Csak épp nem derül ki, mert titkolózik alapjáraton is, így nem tűnik fel a hazugság... Vegyél erőt magadon, és amint felszabadultan lélegzel úgy szerezd vissza az önbizalmad. Csinálj olyan programokat, dolgokat, amivel saját magad erősíted.

28/n

2012. jan. 10. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
én a legjobb barátnőmmel voltam ilyen helyzetben, de az nm volt ilyen durva, sem ilyen szintű, és mára szent a béke. viszont nálatok ez így nagyon nem okés. azt tanácsolom, lépj le, ne vedd fel neki a telefont, töröld az ismerőseid közöl a közösségi oldalakon, és próbáld elfelejteni. szerintem az a bajod, hogy hinni akarsz abban, hogy talán meg tud szeretni annyira, mint te őt, és amikor könyörög neked, hogy fogadd vissza, reménykedni kezdesz. ne tedd, csak magadnak okozol rosszat. próbáld előcsalogatni a korábbi önzőséged, nagyképűséged (elnézést), hidd el, most hasznodra fog válni abban, hogy túl tudj lendülni ezen a kapcsolaton. nem lesz könnyű, és nagy önfegyelemre lesz szükséged, de ahogy azt te is beláttad, ez inkább kihasználás, mint párkapcsolat. sok sikert.
2012. jan. 10. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát tudod... az Úr adta, az Úr elvette... de ha nem vagy vallásos, akkor úgy mondom, hogy az Univerzum mindig kiigazítja magát. Egykor lekezelő, szemét voltál a pasikkal... és most visszanyalt a fagyi.

Meglátásom szerint, azt kapod, amit érdemelsz.

2012. jan. 10. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!