Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Most tőletek kérnék véleményt. Nálatok hogy megy?
Kíváncsi lennék a ti oldalatokról is a problémámra, máshol már feltettem a kérdést, de akkor csak az általános véleményekre voltam kíváncsi.
Most fontos lenne, hogy fiú-szemmel hogyan látjátok.
Kérlek nyugodtan, teljesen őszintén, de gondoljatok bele a helyzetbe.
Egy éve vagyok együtt a barátommal. Szeretjük egymást, szinte együtt élünk, összefonódott az életünk.
Nekem a kapcsolatunk alatt végig... zavaró tényező volt a barátom exe.
Kb 2 éve, hogy nincsenek már együtt, 2,5 évig alkottak egy párt. Tiniszerelem, első hatalmas szerelem. Nem vártam soha, hogy elfelejtse, hiszen nem lehet az első szerelmet..( 21éves a barátom)
Tudom, haveroktól, innen-onnan, hogy nagyon szerette a csajt... Elsősorban amiatt aggódtam, hogy engem sosem fog annyira szeretni, mint őt, aztán hagytam a témát, mert 2 szerelem sosem egyforma. Fiatal volt, minden más volt, meg nem is lehet két különböző embert ugyanúgy szeretni.
Csakhogy titokban elolvastam egy régebbi beszélgetését a lány anyukájával.
( Az anyukával jóban vannak, ugyanis barátomnak kicsikorában meghalt az anyukája, ő volt az első anyakép, ezért kötődik hozzá)
Egyszercsak feltett egy olyan kérdést a nőnek, hogy " a feleségemmel mi van?"
Na itt kezdett kerekedni a szemem...
Aztán pár sor múlva azt írt a barátom, hogy :
"hidd el, bármikor hívna, mennék"
Ekkor voltunk mi 4 hónapja együtt. Nyilván, ha akkor tudok róla, kidobom mint macskát sz@rni, hogy enyhén fogalmazzak...
De eltelt azóta egy csomó idő.
Egy éve együtt vagyunk...
Nem hiszem el egyszerűen, hogy 3 év után, úgy, hogy egy nagyon komolyan kapcsolatban vagyunk, nagyon, tényleg szeretjük egymást, teljesen megváltozott értem a srác...
Hogy lehetséges ez??
Segítsetek, mit tegyek? :(
"Ha külön elmegy bulizni többször is felhív az éjszaka folyamán, hogy ne aggódjak.
Elmondja merre jár kivel találkozott stb.
Fölösleges ezen túráztatnom magam." Látod, gondoltam, hogy nem olyan rossz, mint amilyennek képzelted. Az utolsó kettőből az egyik :)
Szép napot!
kedves utolsó!
de, féltem, nagyon is.
húztam sokáig a dolgot, hogy egyáltalán belevágjak-e. aztán 4 hónap fűzögetés után beadtam a derekam.
És annyira megszeretett, a régi hibáiból tanult.
nagyon sokat beszélgettünk erről és nem akar elveszíteni.
jól hazudik, de én átlátnék rajta.
egyszer mindenkinek benő a feje lágya. :)
neki 21 évesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!