Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okok vezetnek odáig, hogy szétmenjen a kapcsolat a baba születése után? Nálatok miből lett gond, ha azelőtt minden szép volt?
Biztos te is részes vagy a problámában, nem kívánod úgy a szexet, stb ami ilyenkor lenni szokott, de:
"Most meg nem bírom elviselni, ha nélkülem megy el akárhová is"
A probláma ott van, hogy míg te otthon ülsz a gyerekkel ő eljár szórakozni. Szóval fontosabb a szórakozás, mint a gyerek? Egy normális apa otthon lenne és segítene gyereket nevelni. Azt az 1-2 évet ki lehet bírni szórakozás nélkül, míg elég nagy lesz, hogy ráhagyjátok valakire és kikapcsolódjatok.
A dolog egyszerű: nem elég érett a gyerekneveléshez.
Marha nehéz helyzet, teljesen megértelek, otthonosan mozgok én is a zenész világban, nem véletlenül döntöttem el már 16 évesen, hogy én zenésszel sose :) Havernak, bulizni, barátkozni jók, de ezt azért előre lehet látni szerintem, hogy aki az éjszakában él, és a szórakoztatóiparban dolgozik, amellett a nő otthon egyedül fog szomorkodni a gyerekkel.
Te is tudtad, már mikor megismerted, hogy neki lételeme a zene és azzal együtt jár a buli is, ami szintén a lételeme. Ebben a szakmában nem is látok igazán boldog kapcsolatokat, mert a legtöbb feleség (teljesen érthető okokból, tök jogosan!) képtelen elviselni ezt az életmódot.
Nem nagyon van más választásod (nyilván elhagyni nem akarod) mint kicsit lazítani, és meggyőzni magad, hogy te őt ilyennek szereted, ilyennek ismerted meg és tolerálnod kell ezt.
Ha nem megy, akkor te is tudod mi következik... A zenészekre mindig hajtanak ilyen-olyan csajok, és ha te otthon problémázol idővel beadja a derekát egy-egy ilyen csajnak.
Sajnálom, nem akarlak bántani ezzel, de látva ami az ismerettségi körömben megy, szerintem ezek a tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!