Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy korkülömség? :|
15 éves leszek, a srác meg 24 lessz. azúgy nagyon gáz?
de az a fura h igazából én soha nem akartam ugy idősebb pasival, de ő valahogy más. szűleim ismerik mert a tesómnak a haverja és néha átszokott jönni hozzánk, meg fb-n is szoktunk beszélgetni. ha itt van akaratlanul is mindig mosolygok, meg ő is általában, de nemtudom hogy bejövök-e neki egyáltalán.:| hogyan közeledjek felé? meg nemtudom h a szüleim mit szólnának hozzá szerintem megse engednék:S
én 16 évesen jöttem össze egy 24 éves pasival... hát nem volt egy túl jó tapasztalat igazából. Épp egy csalódáson voltam túl és pont a karjai közé estem. Szerencsére semmi nem történt, de ő nagyon akarta, sokszor mondta, mutatta... :| Bánnám is nagyon, ha lett vna vmi.. Aztán úgy alakult, hogy szüleim eltiltottak tőle, és vége lett.
De mondom, cseppet sem bánom. Nem volt hozzám való, korából is adódóan..
20L
nem, en se ugy ertettem, hogy kenyszeriteni fog dolgokra, v ilyesmi. elhiszem, h rendes srac meg minden.. de azt meg te hidd el, hogy 24 evesen szuksege van a szexre. ez egy teny. lehet, h varna vele, de akkor is: masok az igenyei.
meg oszinten szolva, ha nem vagy kiemelkedoen szep vagy ertelmes(es igazabol a helyesirasod.. hm.. "lessz", "kulomseg".. na mind1), akkor egy 24 eves ferfi nem fog rad nokent tekinteni. Biztos aranyosnak tart, vagy valami, azert mosolyog.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!