Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értessem meg a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg a barátommal, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Depresszióban szenvedek és szorongásos rohamaim vannak, ő meg azt állítja, hogy ezek csak kitalált betegségek, amiket én beszélek be magamnak.Nem érti, hogy tényleg rosszul vagyok.Nagyon sokat vitatkozunk mostanában, mert sokszor feldühítem magam apróságokon, és ő ezt azzal nyugtázza, hogy elviselhetetlen vagyok, hisztis, stb.Nem fogja fel, hogy sokszor rosszul érzem magam, és emiatt ingerült vagyok.Sőt űgy állítja be, hogy változtatnom kéne a viselkedésemen, mert természetemtől fogva vagyok ilyen, nem a betegség miatt, pedig én tudom, hogy ez nem igaz.Mással is előfordult már ez, hogy a párja nem hitt neki?
2012. jan. 10. 06:19
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

egy jó tanács:

[link]

2012. jan. 10. 23:28
 32/35 A kérdező kommentje:
Az szerintetek normalis, hogy valakinek folyamatosan ajulaserzese van?Vagy hogy retteg egyedul maradni, nehogy rosszul legyen?Vagy az, hogy ejjelente rosszulletekkel ebred, vagy az, hogy a reggeli ebredeskor mar rosszul van?Vagy az, hogy marekszamra hullik a haja?Menjetek ti a jo budos francba...a pasim is ugyanezeket hajtogatja, h nincs semmi bajom, honnan a turobol tudjatok ti ezt????En tudom, hogy mit erzek mostanaban, meg milyen voltam regen...EZ NEM HISZTI....de kulonben meg hulyeseg is volt ide feltenni a kerdest, sok kerdesnel meglatszik, h milyen a hangulat itt.Sokan csak itt tudjak kielni magukat azzal, h lehulyeznek meg alaznak masokat....
2012. jan. 11. 04:43
 33/35 anonim ***** válasza:
Nem drágám, te pánik beteg vagy, elmész orvoshoz és vagy szedsz gyógyszert, vagy pedig leküzdőd. Több pánik beteg ismerősöm van, általában kezdenek valamit, hogy kezeljék.
2012. jan. 11. 07:29
 34/35 anonim ***** válasza:
Kérdező: voltál már orvosnál azóta? Mert eddig úgy tűnik hogy rajtad kívül mindenki látja hogy valóban csak az áldozat szerepét akarod eljátszani és sajnáltatni magad (hisz amint nem sajnáltak már fel vagy háborodva). Szóval menj el dokihoz, bár ezek után elhiszem hogy félsz tőle hogy ő is megmondja hogy nincs semmi bajod.
2012. jan. 11. 07:33
 35/35 anonim ***** válasza:

kérdező, megoldódott a helyzeted azóta?

egyébként nem tudom felfogni, hogy 1) akinek fogalma sincs a depresszióról, az minek kommentel, 2) hogy az olyanok, mint a 24-es válaszoló, akinek még tapasztalata is van a dologról, hogy lehetnek ilyen intoleránsak.

2013. ápr. 1. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!