Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj hogy alig ismeri a családom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj hogy alig ismeri a családom?

Figyelt kérdés

Barátommal 1 éve járunk, jó minden vele :) Sokszor talizunk, általban náluk vagyunk, mert nálunk nem tudunk ( nem szeretném leirni h miért, de nem arról van szó h nem jöhet fel hanem más oka van )

Ezért szüleimmel is még csak kb 2szer talizott. Ennek ellenére jó minden, de mégis ugy érzem, hogy nem adok eleget ebbe a kapcsolatba, és nagyon szeretném pedig ha jóba lenne szüleimmel, de tényleg nem tudom felhozni magunkhoz :(

Mit tegyek ?

15/L

2009. máj. 24. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem mondod el h miért nem tudod magatokhoz felvinni nem nagyon tudunk segiteni...
2009. máj. 24. 20:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért mert tesómmal vagyunk egy szobába :S ls igy nem jó.. igy nem tudunk együtt lenni normálisan..:(
2009. máj. 24. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Beszéld meg tesóddal hogy addig találjon olyan elfoglaltságot,amit máshol tud csinálni.

Amúgy,nekem külön szobám van,de az 5éves öcsém mindig beront.Úgy beszéltük meg hogy ha itt vagyunk nem csinálunk olyat ami miatt feszengnünk kell ha ránk nyit,úgyse kell minden együttlétnek arról szólnia.

2009. máj. 24. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Dugnátok a szobádban, csak nem lehet, mi?

Szar ügy :D

2009. máj. 24. 23:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó... hanem hogy mégiscsak igy nem lehet jól ellenni, hogy ottvan más is...

amugy uccsó válaszolonak : fuck you!!

2009. máj. 25. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is egy szobában vagyok még a tesómmal (de anyuék már rájöttek,h kéne külön szoba is,na mind1,ez lényegtelen)

Na szal én is azt tudom mondani,h mondd tesódnak,h olyankor ne zavarjon,nálunk pl. úgy volt,h nem is kellett mondanom,mert felfogta,igaz csak 1 év van köztünk (mármint tesóm és köztem) szal tudja,h miről van szó...:D De pl.: volt már olyan is,h kopogott és rögtön benyitott,de akkor úgy nem történt semmi se,szerencsére:D

Vagy max. zárd be az ajtót,vagy mondd neki,h Ő is lesz majd ilyen helyzetben és majd te is zavarni fogod..:D

2009. máj. 25. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:
am 15/L vok....
2009. máj. 25. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!