Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Face-re kiírtam hogy 10lájk és leírom a legjobb csaj nevét. És egy olyan csaj is lájkolta aki gyönyörű, és tetszik is nekem. (többi lent) (? )
Figyelt kérdés
Szóval akkor lájkolta, és ki is írtam hogy ő a legszebb...
Így kb.: 10 lájk és...
a csaj csodálkozott és at mondta közel sincs hozzá.
én: szerintem meg igen :)
Ő: lehet...
Szval így.
És nem tudom hogy ezt ti lányok hogy veszitek??? Mert amúgy nem tud rólam semmit... Nem vok belezúgva csak nagyon jól néz ki. És hogy ti ezt annak vennétek? Képzeljétek oda magatokat. ;)
2012. jan. 9. 19:29
21/21 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: ne haragudj de nevetséges amit irtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!