Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Face-re kiírtam hogy 10lájk és leírom a legjobb csaj nevét. És egy olyan csaj is lájkolta aki gyönyörű, és tetszik is nekem. (többi lent) (? )
Szóval akkor lájkolta, és ki is írtam hogy ő a legszebb...
Így kb.: 10 lájk és...
a csaj csodálkozott és at mondta közel sincs hozzá.
én: szerintem meg igen :)
Ő: lehet...
Szval így.
És nem tudom hogy ezt ti lányok hogy veszitek??? Mert amúgy nem tud rólam semmit... Nem vok belezúgva csak nagyon jól néz ki. És hogy ti ezt annak vennétek? Képzeljétek oda magatokat. ;)
A Face megfertozte az egesz vilagot!!! Pedig egy szart sem er..lajkold ezt lajkold azt...jelold be ezt meg azt(nekem mar nincs is fb-m de tudom mert mindenhol ez megy)
Az csak a ribancoknak valo..hadd nezzek egymast naphosszat...mindenki tud mindenkirol mindent, mert mindenki ottvan....ugyan!!!megis mien elet ez??? EBRESZTOOO
lehet, hogy nem lát senki a facebookról, de én is ott találtam meg,azt a fiút, akit mindennél jobban szeretek!!
és ne is feledkezzünk meg, arról sem, hogy hány árva kutyát/cicát/állatot mentenek meg naponta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!