Melyik a legjobb minőségű alapozó, amely gyönyörű bőrt varázsol, de nem maszkszerű?
Én most vettem nyár végén életemben először alapozót.Természetesen megkértem nővéremet segítsen választani,hiszen ő tapasztaltabb ilyen téren.Végül is essence soft&natural alapozót vettem.Akciósan 1000Ft volt.Nagyon megvagyok vele elégedve:)
Mentem a suliba (még augusztusban) megbeszélésre és kisminkeltem magam.Alapozó+spirál+szájfény.Egy borsónyi alapozót nyomtam a kézfejemre és elég volt simán:D Az egyik lány mondta,hogy milyen szép arcom van smink nélkül.Hát ennyire nem maszkszerű,hogy azt gondolta nincs rajtam smink;)
14/L
Minden alapozó maszk-szerű hatást kelt, ha nincs jól felkenve... Ezt azért jegyezd meg...
Különben én Maybelline New Affinitone-t használok, szépen fed, 1700 körül van.
Lancome Teint Idole Ultra!
Ettől jobban fedő és könnyebben kenhető alapozóval még nem találkoztam. Folyékony alapozó, de ha felkened, olyan lesz, mintha porpúder is lenne rajtad. Egyszerűen szuper!
Nekem bevált még az Astor Mattitude is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!