Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez helyes?

Figyelt kérdés

Párkapcsolat terén nagyon sikertelen vagyok...és lassan kezdem belátni, hogy mért. Most nem "fényezni" akarom magam, de én egy olyan ember vagyok, akinek fontos a belső...és most nem csak a tulajdonságokra gondolok, hanem az általános intelligenciára is. Most ezt ne úgy értsétek, hogy csak diplomás emberrel állnék szóba, de számomra fontos a tudás, fontos az, hogy valaki okos legyen. Ezek nagyon értékes dolgok számomra. Szeretem ha valakire fel tudok nézni, ha valakitől tudok tanulni. A mai fiúk/férfiak az ilyen lányokat nem szeretik, pedig nem vagyok nagy igényű, csak szeretem ha valakinek meg van a magához való esze.

Mért nézik le a férfiak az ilyen lányokat?

24/L

2012. jan. 9. 17:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
senki nem nézi le az ilyen lányokat.
2012. jan. 9. 17:56
 2/17 anonim ***** válasza:
a hasonló gondolkodású férfiak nem néznek le
2012. jan. 9. 17:57
 3/17 anonim ***** válasza:

Kicsit a külsőségek felé tolódott a hangsúly mostanában. Ha szeretnél beszélgetni írj privit, ott majd kifejtem bővebben este neked :)

30/F

2012. jan. 9. 17:59
 4/17 anonim ***** válasza:
Kár, hogy még nem találkoztunk. Helyesbítenék, a feltűnő férfiak nézik le az ilyen lányokat, akiknek annyira nem fontos az intelligencia mint a szórakozás, de nagyon sok férfinak tetszenek az ilyen nők.
 5/17 anonim ***** válasza:
Én pont hogy nem nézem le, hanem összetenném a két kezem egy ilyen nőért :P
 6/17 A kérdező kommentje:
Igazán örülök, hogy vannak ilyen férfiak, akik hasonlóan gondolkodnak erről :)
2012. jan. 9. 18:01
 7/17 anonim ***** válasza:
én is ilyen vok, és sikerült talalnom egy okos pasit :) nem volt könnyű.. de legalább vmi jóra jó volt a facebook :DDD
2012. jan. 9. 18:02
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom mások hogyan viszonyulnak az ilyen nőkhöz, de én pont ilyen barátnőt keresek / keresnék.
2012. jan. 9. 18:07
 9/17 anonim ***** válasza:
a hülyéknek nem kellenél mint pl nekem:D
2012. jan. 9. 18:12
 10/17 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Szép tőled, hogy belátod, hogy hülye vagy!!!!

Azonban hozzá teszem nem téged kérdeztelek...ezt azért felfogtad gondolom. Ja és amúgy te sem kellenél nekem...pont az ilyenek elől menekülök mint te....

A normális válaszokat viszont köszönöm :)

2012. jan. 9. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!