Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez helyes?
Párkapcsolat terén nagyon sikertelen vagyok...és lassan kezdem belátni, hogy mért. Most nem "fényezni" akarom magam, de én egy olyan ember vagyok, akinek fontos a belső...és most nem csak a tulajdonságokra gondolok, hanem az általános intelligenciára is. Most ezt ne úgy értsétek, hogy csak diplomás emberrel állnék szóba, de számomra fontos a tudás, fontos az, hogy valaki okos legyen. Ezek nagyon értékes dolgok számomra. Szeretem ha valakire fel tudok nézni, ha valakitől tudok tanulni. A mai fiúk/férfiak az ilyen lányokat nem szeretik, pedig nem vagyok nagy igényű, csak szeretem ha valakinek meg van a magához való esze.
Mért nézik le a férfiak az ilyen lányokat?
24/L
Kicsit a külsőségek felé tolódott a hangsúly mostanában. Ha szeretnél beszélgetni írj privit, ott majd kifejtem bővebben este neked :)
30/F
Utolsó válaszoló!
Szép tőled, hogy belátod, hogy hülye vagy!!!!
Azonban hozzá teszem nem téged kérdeztelek...ezt azért felfogtad gondolom. Ja és amúgy te sem kellenél nekem...pont az ilyenek elől menekülök mint te....
A normális válaszokat viszont köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!