Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szoktathatom le a cigiről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktathatom le a cigiről?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hete vagyok kapcsolatban egy lánnyal. Tök jól megvagyunk, csak egy kicsit zavar, hogy dohányzik (én soha sem cigiztem). Szerintetek, hogyan próbáljam meg leszoktatni a cigiről, anélkül hogy az a kapcsolatunk rovására menjen? Van valami tippetek? Nem szeretném elveszíteni, ellenben zavar egy kicsit a "füstölése".
2012. jan. 9. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne akarj senkit leszoktatni...Inkább ne járj vele.
2012. jan. 9. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:

próbáld meg elvonni a figyelmét a cigizésről ha együtt vagytok, pl most ne gyújts rá kérlek miattam stb.

vagy tégy neki ajánlatot, ha abbahagyod, akkor én cserébe ezt meg ezt fogom tenni... pl egy masszázs, hasonlók

2012. jan. 9. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk fordított a helyzet (igaz, régebb óta vagyunk együtt): én dohányzom, a barátnőm nem, és már a kapcsolat előtt is tudtam, hogy utálja a bagózást. Kompromisszumot kötöttünk már az elején: csökkentettem az adagot, előbb-utóbb leszokom, cserébe ő nem cseszeget a cigi miatt.
2012. jan. 9. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:

csefy, te nem dohányoztál sosem, ugye? :D

Ha így jöttetek össze akkor nem sok jogod van kérni tőle, hogy leszokjon, mert ha alapból nem fogadod el, hogy ő dohányzik, akkor mért jöttél össze vele? Ha elkezded cseszegetni egy idő után besokall és rámegy a kapcsolatotok. Vagy elfogadod, vagy hagyd ott.

28/n

2012. jan. 9. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:

ne akard leszoktatni...én is cigizek és a párom meg nem...így szeret ahogy vagyok. Mi megegyeztünk, hogy ha vele vagyok nem cigizek. Szeretem Őt, ezért kibírom.

Mond meg a párodnak hogy melletted, mármint ha veled van ne cigizzen és mkinek jó...te nem szipákolod a füstöt, neki meg nem kell leszoknia...:) tolerálás...ennyi

L21

2012. jan. 9. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem azért, de aki formálni, változtatni akar, az vegyek kutyát.
2012. jan. 30. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!