Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktathatom le a cigiről?
próbáld meg elvonni a figyelmét a cigizésről ha együtt vagytok, pl most ne gyújts rá kérlek miattam stb.
vagy tégy neki ajánlatot, ha abbahagyod, akkor én cserébe ezt meg ezt fogom tenni... pl egy masszázs, hasonlók
csefy, te nem dohányoztál sosem, ugye? :D
Ha így jöttetek össze akkor nem sok jogod van kérni tőle, hogy leszokjon, mert ha alapból nem fogadod el, hogy ő dohányzik, akkor mért jöttél össze vele? Ha elkezded cseszegetni egy idő után besokall és rámegy a kapcsolatotok. Vagy elfogadod, vagy hagyd ott.
28/n
ne akard leszoktatni...én is cigizek és a párom meg nem...így szeret ahogy vagyok. Mi megegyeztünk, hogy ha vele vagyok nem cigizek. Szeretem Őt, ezért kibírom.
Mond meg a párodnak hogy melletted, mármint ha veled van ne cigizzen és mkinek jó...te nem szipákolod a füstöt, neki meg nem kell leszoknia...:) tolerálás...ennyi
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!