Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaltok amikor a parotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaltok amikor a parotok elkezd hisztizni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ mivel kapcsolatban!De szerintem a legjobb amikor kicsit nem foglalkozol azzal amivel kapcsolatban hisztizik,és majd később úgy is belátja,hogy hülyeség volt ezért hisztizni.Ő is ezt szokta velem.De nem árt egy kis bizalom növelés a szerelmünk irányába;)!
2009. máj. 24. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Mivel kapcsolatban hisztizik, és hogy nyilvánul meg a hisztije?
2009. máj. 24. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
35%
Jól pofán csapom:D
2009. máj. 24. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
62%

Én ilyenkor csöndben maradok, meg se szólalok. Végighallgatom a kiborulást, szó nélkül, minden sértést, állítást, helyfoglalást meghallgatok, bármilyen komment nélkül. Mert ha mondok bármit is, abba úgy beleköt, hogy hetekig nem tudnék jól kijönni belőle. Ilyenkor csöndbe vagyok, hagy tombolja ki magát, aztán elköszönök tőle. Másnap bocsánatot kér, belátja hogy nem kellett volna ilyennek lennie, és minden rendben megy.

Amúgy én vagyok a lány. Érdekes, hogy a kapcsolatunk elején én voltam az, aki mindenen felhúzta magát és iszonyat balhét csapott mindenen. Most én vagyok az aki keresi a középutat, nem sértődök már meg semmin, és ő az aki sokkal érzékenyebb, de végül mindig megoldódik (a megoldást pedig azzal könnyítem hogy szó nélkül reagálom le a dolgot.)

2009. máj. 24. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Hisztizni csak ok nélkül lehet? El se tudtok olyat képzelni hogy mondjuk NÉHA igaza van? Persze nem arra gondolok mindig hisztizik...
2009. máj. 24. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!