Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaltok amikor a parotok elkezd hisztizni?
Én ilyenkor csöndben maradok, meg se szólalok. Végighallgatom a kiborulást, szó nélkül, minden sértést, állítást, helyfoglalást meghallgatok, bármilyen komment nélkül. Mert ha mondok bármit is, abba úgy beleköt, hogy hetekig nem tudnék jól kijönni belőle. Ilyenkor csöndbe vagyok, hagy tombolja ki magát, aztán elköszönök tőle. Másnap bocsánatot kér, belátja hogy nem kellett volna ilyennek lennie, és minden rendben megy.
Amúgy én vagyok a lány. Érdekes, hogy a kapcsolatunk elején én voltam az, aki mindenen felhúzta magát és iszonyat balhét csapott mindenen. Most én vagyok az aki keresi a középutat, nem sértődök már meg semmin, és ő az aki sokkal érzékenyebb, de végül mindig megoldódik (a megoldást pedig azzal könnyítem hogy szó nélkül reagálom le a dolgot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!