Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit valtoztal a parod mellett?

Figyelt kérdés

valami valtozott benned amiota megismerted baratodat/baratnodet

Sajat tapasztalatom szerint en annyit valtoztam h mar mindent maskepp csinalok, maskepp gondolkozok, maskepp fogom fel a dolgokat mert "oregebb" es jobb gondolkodasom van, mar olyan dolgokat is teszek amit mas baratom elott nem mertem, egyszeruen szabadabb lettem es nem vagyok visszafogott mert eddig csak otthon ultem es nem jartam egyik baratommal sem sehova csak otthon ultunk de most nem tudnak a hazban tartani

2009. máj. 24. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a megváltozott éneddel nincs bajod, és még így is saját magad vagy és jól érzed magad a bőrödben, akkor nincs gond, főleg ha nem negatív irányba változol. A negatívot úgy értem, hogy bajt okozol, törvénytelen és vad dolgokat csinálsz.

Én változtam sokat a volt párom mellett, sajnos az önbecsülésem a nullára csökkent, mert csak csalédként bánt velem, az én érzéseim és igényeim soha nem számítottak. nagyon sokat sírtam mellette, mert magányos voltam, az önbizalmam is teljesen a béka feneke alá került, a vidámságomból is sokat vesztettem. Mióta elváltunk, kezdem visszanyerni a régi énemet, de sajnos a lefelé görbülő ív a szám szélén megmaradt (amikor éppen nem vigyorgok, hanem pofa alapállás van, akkor nagyon is látszik), és ez nem szép.

2009. máj. 24. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon sokat. Szinte ő húzott ki a xarból.

Máshogy öltözködök, igényesebb, jobban adok magamra, érettebb a gondolkodásom, tudom mit akarok.. etc.

Úgy összevetve, szerintem sokkal jobb ember lettem. És ezt nagyon sokan mondták is már nekem (:

2009. máj. 24. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam az első pasim után.:) Aztán kezdtem megkedvelni a helyzetet, hogy nem itthon ülök a gép, vagy tévé előtt, hanem szórakozok. Ezért elkezdtem ide-oda hívogatni a barátnőimet is, plázázni, vásárolgatni, mozizni, mekibe, sétálni, pasizni, stb. Utána szakítottunk a barátommal, de a barátnőimmel továbbra is talizgatok. Tehát engem az első pasim ilyen irányba változtatott meg. Sokkal több időt töltök a barátaimmal, és sokkal jobban élvezem, mintha itthon ülnék és gépeznék.:D Persze mikor nem ér rá senki, akkor gépezek (mint pl most is), de ez még belefér... nem lehetek minden percben kinn.:D
2009. máj. 24. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg magabiztosabb lettem az első pasim után! Azelőtt mindig csúnyának éreztem magam, meg volt pár szépséghibám, ami mostmár nem zavar, azért, mert a volt barátom folyton mondta, hogy milyen szép vagyok, meg gyönyörű, stb. Tehát megnövelte az önbizalmamat is.:)
2009. máj. 24. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

1 dolgot.

Eddig azt állítottam magamról, hogy soha nem lesz barátnőm, holott már a 19. évet is betöltöttem, és ennek hangot is adott az unalmas hétköznapok, és a rendszeres pofára esés.

Aztán azzal hülyéskedtem a csajoknak mindenhol, hogy hormon-blokkolás képességem van, azaz ha közel álok valakihez, akkor meggátolom azt az érzést, hogy belém szerethessen xD

De csak 1 nőnél nem jött össze, tehát most is a barátnőm, és keresztbe húzta minden számításomat, amik arra alapoztak, hogy soha nem lesz senkim, és ezt el kell fogadnom, és bármit tehetek, nem leszek előrébb mint azok, akik meg sem próbálták. Hét hónapja szeretem nagyon!

:)

2009. máj. 24. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!