Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellenek a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek a lányoknak a hozzám hasonló hallgatag, hűvös, mindig szomorú és soha sem nevető fiúk? Nem szoktam beszélgetni senkivel. Beburkolózok és csak szemlélem az osztályban történő eseményeket.

Figyelt kérdés

néha-néha hozzám szólnak elneveztek....nak.

pedig én boldog vagyok.

van olyan lány akinek bejön a viselkedésem?

és van olyan fiú akinek olyan a személyisége mint nekem?

2012. jan. 8. 18:38
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
hát az biztos!
2012. jan. 8. 19:02
 22/41 anonim ***** válasza:
ja, akkor jó.^^
2012. jan. 8. 19:05
 23/41 anonim ***** válasza:
akkor te fiú vagy és hosszú a hajad?? netán ilyen emo stílusod kisugárdásod lehet!! Nem gondolod?
2012. jan. 8. 19:18
 24/41 A kérdező kommentje:

nem vagyok emós....és nem vagyok ez a mai divatmajom sem.

habár hosszú a hajam, de mindig hátrafésülöm és összefogom.

jaaaj annyira nehéz!!!!

olyan nehezek ezek az emberek...viselkedni kell velük, vigyázni nehogy megbántsam őket valamivel, vigyázni nehogy beletiporjak a lelkükbe vagy az érzésükbe.....nevetni, fokozni, arckifejezéseket vágni....ez mind, mind olyan...

NEM NEKEM VALÓ!!!

2012. jan. 8. 19:25
 25/41 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy közösségi ember, akkor nem vagy, de akkor ne is várj el közösséget. Avagy barátnőt.

Mi oka lenne egy lánynak, hogy veled legyen? Mit tudsz? Jó érzés lenne a másiknak veled tölteni az idejét?

2012. jan. 8. 19:29
 26/41 anonim ***** válasza:

hidd el a hajaddal lesz a hiba! tuti valami indiánnak néznek.

De olyan is vagy mint egy indián, mert egy bölcs indián nagyon ritkán szólal meg de mindig bölcset mond.

2012. jan. 8. 19:31
 27/41 anonim válasza:
Lehet velem van a baj, de az ilyen "sötét" emberekkel egyszerűbben tudok elbeszélgetni. Persze nem azt mondom, hogy hú de jó, ha mindig ilyen vagy, néha egy mosoly nem megerőltető. De ha neked így jó, akkor ez van. És igen, van olyan, akiknek ez bejön! :)
2012. jan. 8. 19:39
 28/41 anonim ***** válasza:
Végülis az összes tulajdonságod megvan,ami nem jön be egy csajnak......mert rém unalmas lehetsz....milyen humorétzék nélkül élni???mindig is tudni akartam:DD
2012. jan. 8. 19:57
 29/41 anonim ***** válasza:

Aya-channak bejössz mert ő egy animelány, és azok szeretik az esetlen palikat xD

Különben meg én is elég kocka-besz@ri-antiszoc voltam még 1 éve, azóta minden megváltozott, sokkal érettebbnek érzem magam, és el tudok beszélgetni a kedvesebb emberekkel (az ilyen keménykedő pöccsökkel azóta sem, és nem is akarok) VÁLTOZTATNOD KELL!! Ha nem akarsz egyedül megdögleni... Brian Tracyí Phoenix szemináriumát ajánlom, hátha ad beléd egy kis életet, vagy mit tom én kezdj bele új hobbiba, érdekeljen valami, én pl animével sok új embert ismertem meg, annak speciel elég nagy közösségkovácsoló ereje van, de másnak is!

f18

2012. jan. 8. 20:12
 30/41 A kérdező kommentje:

tehát ha nem változok meg, akkor életem végéig egyedül maradok? egyes egyedül ...egyedül.

ennyire rossz lenne a helyzetem?

pénteken a padtársam...megkérdezte, hogy elkísérhet-e mert ő is azon az útvonalon megy a buszhoz amin én.

Beszélt csak beszélt és beszélt....szakadatlanul...én meg közbe vágtam...idézem "figyelj én nem vagyok 1 beszédes beállítottságú ember, inkább csak hallgass egyébként sem érdekel az élménybeszámolód a régi baráti múltadról. Ki vagyok én, hogy érdeklejen, hogy mi történt veled....nem vagyok sem a testvéred, sem pedig a rokonod vagy barátod, valahogy nem izgat a dolog. Inkább csak menjünk oké?"

Természetesen utána bocsánatot kértem, hogy nem ő a hibás...egyszerűen csak én vagyok ilyen.

kb ezt mondtam neki...+ - 1-2 szó.

nagyon régen volt már az, hogy valaki mással menjek haza suliból. Beszélgetve, hahotázva, viccelődve.

nem vagyok a változás híve, nem tudok változni.. írtam már nem is akarok.

ez van már beletörődtem, most már csak találni kellene valakit akinek bejövős lennék vagy lehet, hogy 1 erősebb valaki tudna csak rajtam segíteni....azt mondják itt, hogy ez nem jó..unalmas vagyok?

2012. jan. 8. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!