Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek a lányoknak a hozzám hasonló hallgatag, hűvös, mindig szomorú és soha sem nevető fiúk? Nem szoktam beszélgetni senkivel. Beburkolózok és csak szemlélem az osztályban történő eseményeket.
Figyelt kérdés
néha-néha hozzám szólnak elneveztek....nak.
pedig én boldog vagyok.
van olyan lány akinek bejön a viselkedésem?
és van olyan fiú akinek olyan a személyisége mint nekem?
2012. jan. 8. 18:38
11/41 anonim válasza:
Érzékeltesd finoman minden lánnyal, hogy megtiszteltetés számára hogy egyáltalán a közeledben lehet. Én ezt teszem.
12/41 anonim válasza:
Nos én ilyen vagyok általában csak lányban. Egyedül a szerelmem és a 3 barátom mellet nem vagyok ilyen, de amúgy mindig :) Ha te így jól érzed magad ne változz meg csak hogy másoknak jó benyomása legyen rólad. De ha érzed hogy nem teljesen ok hogy ilyen vagy, és társaságot akarsz, akkor változz.
13/41 A kérdező kommentje:
annyira távol áll tőlem ez a boldog, nevetgélős, dumálós valami.....
nem vagyok képes megváltozni, nem is akarok, nem is szeretnék....ezért voltam kíváncsi arra, hogy vannak-e olyan lányok akiknek ez bejön.
De látom vagyis tapasztalom, hogy nincsenek.
2012. jan. 8. 18:51
14/41 anonim válasza:
jaaaa te lány vagy???
azt hittem fiú vagy....
15/41 anonim válasza:
nekem bejön, mivel én is ilyen vagyok. ha gondolod beszélgethetünk.
16/41 A kérdező kommentje:
na ne szórakozz!
2012. jan. 8. 18:53
17/41 anonim válasza:
Itt nem arról van szó hogy a lánynak mi jön be. Ha minden pasi arra figyelne oda, sokkal kevesebb párkapcsolat létezne, legalábbis fiúk és lányok között.
18/41 anonim válasza:
nekem mondtad? én nem viccből írtam....-.-
19/41 A kérdező kommentje:
annak a gyökérnek.
2012. jan. 8. 19:00
20/41 anonim válasza:
Nem igaz hogy nem jö be a lányoknak :D Látod Aya-chanak is :) Csak, a lányok többésége azt várja hohgy te kezdeményezz. Na már most, ez így elég kivitelezhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!