Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban igaz, hogy egy fullos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz, hogy egy fullos csaj nagyobb eséllyel jár egy 10/5-ös pasival, de egy 10/10-es pasi csak nagyon-nagyon dögös,10/8 vagy a feletti lánnyal hajlandó járni?

Figyelt kérdés
Azt én is észrevettem a környezetembe lévők között, hogy a jó pasik inkább egyedülállók, vagy nagyon menő, esetleg ha nem is menő, de iszonyat szép, különleges nővel, hajlandók csak járni. Míg a nők beérik kevesebbel is, és a nagyon szép, különleges, vagy akár menőnek számító lányok is összejönnek egy abszolút nem menő, csúnyácskább, abszolút nem jó pasival. Vélemények?
2012. jan. 8. 18:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A férfiak az ismerkedésnél általában a külsőt tekintik fő szempontnak.

Egy nőnél sokkal több szempont is van. A külső nem a legfontosabb.

Persze engem is érdekelne, hogy mik ezek a pontszámok.

Alapvetően így vannak kódolva az emberek:

A nő olyan pasit keres, aki mellett biztonságban érzi magát, tehát mondjuk gazdag.

2012. jan. 8. 19:37
 22/28 anonim ***** válasza:
Ha nem a külsö lenne a legfontosabb, akkor értelemszerüen nem küldene el egyböl a pics@ba vagy tévedek?
2012. jan. 8. 19:48
 23/28 anonim ***** válasza:
elegem van nekem is, hogy minden jó pasi a környezetembe, csak a "fullos" csajokkal jár... ez aaa...olyan elkeserítő...
2012. jan. 8. 20:09
 24/28 anonim ***** válasza:

"A férfiak az ismerkedésnél általában a külsőt tekintik fő szempontnak.

Egy nőnél sokkal több szempont is van. A külső nem a legfontosabb."

Pont fordítva van.

2012. jan. 8. 20:16
 25/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább fordítva elképzelhető. Úgymond 'fullos' lányok nem járnak átlagos pasival. Kivétel ha az illető férfi nagyon gazdag.
2012. jan. 8. 20:28
 26/28 anonim ***** válasza:
Általában ezt "fullos" kifejezést az ilyen nagyon kikent-kifent, szolizott cicababákra mondják, és ők tényleg ritkán járnak átlagos pasikkal. De az úgynevezett "szép" lányokat gyakran láthatod velük.
2012. jan. 8. 20:54
 27/28 anonim ***** válasza:
úgy megnézném,h itt kinek mi a 10/10es csaj/pasi,mert mindenkinek más,így nem lehet véleményt mondani
2012. jan. 9. 09:12
 28/28 anonim ***** válasza:
8%

[link]

senki ne mondja hogy ez nem 10/10es, férfi vagyok amúgy de sejthető hogy ez úgy átlagban bejön a nők legtöbbjének...És a legtöbb nő ilyet akar vagy ehhez közelit, ha van egy kis felesleg rajtad vagy nem vagy elég izmos már hatalmas hátrányból indulsz.

Pasiknak nincs ilyen, egy átlagos rendes srác nem vár el sokat a lányoktól, mivel pasik nem tehetik meg azt hogy válogassanak, akik megtehetik azok olyanok is. Még a legátlagosabb csaj is válogat, mert megteheti hogy addig nem áll szóba valakivel még az nem egy herceg fehér lovon.

Nem fogok általánosítani, kivételek vannak de a többség az többség marad...

2012. jan. 9. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!