Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mi legyen?
Figyelt kérdés
van egy fiú 17 éves irtó kedves és jó fej! de sajnos olyan messze lakik már 3 napja vele álmodok most mit tegyek ?2012. jan. 4. 20:46
1/10 anonim válasza:
lefekvés előtt egy joint és egygyből másról álmodsz
2/10 A kérdező kommentje:
mi?
2012. jan. 4. 20:48
3/10 anonim válasza:
semmi :D nemérted látom :D
hát ezzel nagyon semmit nem vagyok a távkapcsolat híve inkább javaslom keress mást
4/10 anonim válasza:
Milyen messze lakik? Hány éves vagy? Volt-e valami köztetek, amiért álmodsz vele?
De ha olyan messze lakik, szerintem felejtsd el... 17 éves csupán a srác, gondolom nem elég érett egy távkapcsolathoz (buli, pia, riba..ok).
5/10 anonim válasza:
arra gondolt hogy: Joint, Jóker, Mariska, Vicces Cigi, , Trombita, Rakéta, kender, Zöld. (fű.... cannabis..)
De inkább ne szívd...
6/10 A kérdező kommentje:
ahha
2012. jan. 4. 20:50
8/10 anonim válasza:
joint :D :D :D szupiii
de én is távkapcsiban vagyok, ki lehet bríni
19/L
9/10 anonim válasza:
Irányítsd hogy mi történjen az álmaidba. Én tök jól szoktam szórakozni.
10/10 anonim válasza:
szerintem hagyd mer ebből ugyse lesz semmi:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!