Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban igaz, hogy egy fullos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz, hogy egy fullos csaj nagyobb eséllyel jár egy 10/5-ös pasival, de egy 10/10-es pasi csak nagyon-nagyon dögös,10/8 vagy a feletti lánnyal hajlandó járni?

Figyelt kérdés
Azt én is észrevettem a környezetembe lévők között, hogy a jó pasik inkább egyedülállók, vagy nagyon menő, esetleg ha nem is menő, de iszonyat szép, különleges nővel, hajlandók csak járni. Míg a nők beérik kevesebbel is, és a nagyon szép, különleges, vagy akár menőnek számító lányok is összejönnek egy abszolút nem menő, csúnyácskább, abszolút nem jó pasival. Vélemények?
2012. jan. 8. 18:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
egyetértek kérdező, igaz.
2012. jan. 8. 18:17
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
De mi alapján vannak ezek a pontszámok?
2012. jan. 8. 18:18
 13/28 anonim ***** válasza:

A lányok megtehetik hogy válogassanak így nem kell leállniuk a csúnyább pasival.

Pasik meg sokkal elfogadóbbak a külsővel kapcsolatban, mert nekik olyan dolgok kellenek mint törődés stb, ez meg az én tapasztalatom. Egy pasit ismerek aki kimondottan nem áll szóba nem vékony dögös csajjal de ő a kivétel.

2012. jan. 8. 18:19
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Az Országos Kinézetmeghatározó Intézet 2011-es évértékelő felmérése szerint.
2012. jan. 8. 18:20
 15/28 anonim ***** válasza:

bár a külső relatív de azt elmondhatjuk hoyg egy vékony csinos feszes mell, feszes fenék comb szép szimetrikus ápolt arc 10es csajnak számít és akkor még ettől nem lesz plázacica

ahogy egy szálkás nem túl izmos de sportos, karakteres pasi, karakteres férfias arccal 10es pasinak számít

lehet hogy az izlések változóak de azért van egy kor ideál szerintem és ez most a vékony sportos testalkat.

2012. jan. 8. 18:22
 16/28 anonim ***** válasza:
Akár férfi vagy nő az illető mindenki a számára szépet keresi,mert szexuális vonzódás is kell a kapcsolatba!
2012. jan. 8. 18:27
 17/28 anonim ***** válasza:
Honnan vetted ezt a rendkívül pontos statisztikát? Gondolom ezek alatt csak a felületes kapcsolatokat érted.
2012. jan. 8. 18:36
 18/28 anonim ***** válasza:
Van akinek 10/10 es pasi vagyok és jól is néz ki a csaj, de van akinek meg, idézem, egy "sz@r" vagyok.
2012. jan. 8. 18:47
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

74% is jogos...

Volt, hogy egy szórakozóhelyen egy lány, amikor odamentem hozzá, a világ leglenézőbb pillantását vetette rám, és elküldött, azzal, hogy idézem, "húzzál csicska". 5 perc múlva egy másik csaj a tánctéren rámkacsintott, és 2 perc múlva már smároltunk. Hál'istennek a lányok ízlése szerteágazó a kinézetet tekintve is.

2012. jan. 8. 18:53
 20/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, részben igazad van, mert sokkal több a jobb nő mint a jó pasi, ha a külsőt nézzük. A pasifelhozatal elég gagyi.

De amúgy meg sok olyan helyes pasit látok rusnya nőkkel, míg a csinosabb lányoknak sokszor nincs senkijük.

2012. jan. 8. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!