Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz, hogy egy fullos csaj nagyobb eséllyel jár egy 10/5-ös pasival, de egy 10/10-es pasi csak nagyon-nagyon dögös,10/8 vagy a feletti lánnyal hajlandó járni?
A lányok megtehetik hogy válogassanak így nem kell leállniuk a csúnyább pasival.
Pasik meg sokkal elfogadóbbak a külsővel kapcsolatban, mert nekik olyan dolgok kellenek mint törődés stb, ez meg az én tapasztalatom. Egy pasit ismerek aki kimondottan nem áll szóba nem vékony dögös csajjal de ő a kivétel.
bár a külső relatív de azt elmondhatjuk hoyg egy vékony csinos feszes mell, feszes fenék comb szép szimetrikus ápolt arc 10es csajnak számít és akkor még ettől nem lesz plázacica
ahogy egy szálkás nem túl izmos de sportos, karakteres pasi, karakteres férfias arccal 10es pasinak számít
lehet hogy az izlések változóak de azért van egy kor ideál szerintem és ez most a vékony sportos testalkat.
74% is jogos...
Volt, hogy egy szórakozóhelyen egy lány, amikor odamentem hozzá, a világ leglenézőbb pillantását vetette rám, és elküldött, azzal, hogy idézem, "húzzál csicska". 5 perc múlva egy másik csaj a tánctéren rámkacsintott, és 2 perc múlva már smároltunk. Hál'istennek a lányok ízlése szerteágazó a kinézetet tekintve is.
Kérdező, részben igazad van, mert sokkal több a jobb nő mint a jó pasi, ha a külsőt nézzük. A pasifelhozatal elég gagyi.
De amúgy meg sok olyan helyes pasit látok rusnya nőkkel, míg a csinosabb lányoknak sokszor nincs senkijük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!