Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit? Vagy lemondhatok róla?
3 hónappal ezelőtt meg beszéltük egy srácal hogy ismerkedünk és járunk de a járásból nem lett semmi:S
tegnap monta hogy csak barátilag csip és hogy maragyunk barátok(de NAGYON jó barátok:\'(
ez a "nagyon jó barátok"nem jelent valamit?
szóval már lemondhatok róla...:S
pedig azt hittem hogy késsöbiekben akar valamit csak most nem tugya mit akar:S
Nagyon szeret mint embert,de mint nő nincs rád szüksége..
Örülj a barátságának, és honnan tudod, hogy egyszer nem alakul át-e szerelemmé..?!
anyira fáj:'(
nem birom ki hogy ne öleljem át:'(
Barátként is átölelheted, és így van, ahogy előttem írta valaki: később még lehet belőle több is, ha jobban megismer. A barátság ebben a korban nem úgy működik mint az oviban, hogy: leszünk barátok? Leszünk! Jó, akkor barátok vagyunk.
a barátság olyan dolog, ami egy hosszú ismerkedési folyamat során alakul ki, legyen bármilyen nemű is az illető. Nekem több fiú barátom is van, nagyon jól megvagyunk, legalább nem nyafiznak annyit, mint a lányok, és meg tudom dumálni velük a pasizós problémáimat is. és igen, voltam olyan helyzetben is, hogy csak barátkoztunk, de aztán összejöttünk egy sráccal.
Szóval, semmi nincs elveszve amíg nem nyered meg :)
Én ugyanígy jártam egy lánnyal (19/F vagyok). Ez annyit jelent, hogy nem vagy az esete, és nagy valószínűséggel nem is leszel... Ha nem bírod ki mellette, akkor csak azt tudom tanácsolni, hogy kerüld el, és egy idő után keress valaki mást. Tudom, hogy nehéz, nekem nem ment de meg kell próbálni... Én sem hiszem el, hogy, ha ilyen van, akkor ne alakulhatna ki több, de a ráció azt sugallja, hogy mégse. Nagyon nehéz. De te biztos gyönyörű lány vagy, és, tudom, hogy ez most olyan sablonosnak tűnik (az is), de találsz magadnak mást, olyat aki viszont szeret, de előbb tudnod kell elengedni.
És még valami: az emberek egyediek. Mindenkinek megvannak az egyedi szépségei. Ne mérd össze leendő barátaidat ezzel a sráccal, hanem keresd bennük a jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!