Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meg megbocsajthato?
az ejjel fel 3 kor felhivott a baratom (tok reszeg volt) s elkezdett fenyegetni h ki fizette a nyari kirandulasra a penzt s hogy adjam vissza mert hanem akkor megver s le is kur-vazott engem pedig tudja h nem jarok sehova bulizni, s nem talizok senkivel, eleg szenvedes kicsit a kapcsolat mert 250 km van kozottunk es nem tudunk gyakran talalkozni. El sem akarom hagyni es O sem akar engemet elhagyni. Ma reggel kaptam tole 16 smst es 20 szor hivott de nem valaszoltam idegesegemben (pedig nagyon hianyzik) mit csinalnatok helyembe mit tegyek adjak idott ameddig megbanja jobban
koszono elore is a valaszokat
"Még most menekülj!! Ez nem lesz jobb sőt. Nálam is hasonló volt a helyzet és nem vettem észre az intő jeleket. Gyereket is szültem és most nem tudok szabadulni tőle, és csak egyre rosszabb, már hányingerem van csak a látványátol is."
túl sok saját tapasztalat volt ebben a válaszban kevés objektivitás
1első alkalomról van szó? akk igen
2biztos neki is voltak vannak hullámvölgyei 250 kmétert egyikőtöknek sem lehet könnyű elviselni
sztem töltsetek eggyütt pár napot aztán dönts te
A legelső válaszadóval értek egyet. 250 km meg sok szerintem.
Keress mást..
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!