Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez meg megbocsajthato?

Figyelt kérdés

az ejjel fel 3 kor felhivott a baratom (tok reszeg volt) s elkezdett fenyegetni h ki fizette a nyari kirandulasra a penzt s hogy adjam vissza mert hanem akkor megver s le is kur-vazott engem pedig tudja h nem jarok sehova bulizni, s nem talizok senkivel, eleg szenvedes kicsit a kapcsolat mert 250 km van kozottunk es nem tudunk gyakran talalkozni. El sem akarom hagyni es O sem akar engemet elhagyni. Ma reggel kaptam tole 16 smst es 20 szor hivott de nem valaszoltam idegesegemben (pedig nagyon hianyzik) mit csinalnatok helyembe mit tegyek adjak idott ameddig megbanja jobban

koszono elore is a valaszokat

2009. máj. 24. 13:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de az milyen barát aki hajnalban fölhív téged, elkezd fenyegetőzni és leqrváz?? Főleg hogyha nem csináltál semmit? Mert ha csináltál akkor lehet az az oka, de engem nagyon felháborítana ha csak úgy fölhívna a barátom részegen ráadásul és ilyeneket mondogatna. Azonnal elküldeném, vagy pedig hagynám had szenvedjen és bánja meg amit mondott.
2009. máj. 24. 13:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
huhh hát azért kicsit durva dolog volt tőle.Még akkor is ha be van rugva,mert azért csak tudom egy kicsit,hogy mit csinálok részegen.Nem mentség.Szerintem ne válaszolj,kicsit "tűnj el" és majd rájön mit tett.Ha még 1 ilyen lesz akkor én nem adnák neki még 1 esélyt.
2009. máj. 24. 13:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Még most menekülj!! Ez nem lesz jobb sőt. Nálam is hasonló volt a helyzet és nem vettem észre az intő jeleket. Gyereket is szültem és most nem tudok szabadulni tőle, és csak egyre rosszabb, már hányingerem van csak a látványátol is. És folyton megaláz mert nem fekszem le vele még egy puszit sem vagyok képes adni neki. A gyerek meg imádja.
2009. máj. 24. 13:10
 4/14 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat

amugy nem csinaltam semmit neki h ezt erdemeltem volna tegnap takaritottam egesznap es nem is beszeltunk csak 5 percet s lehet ez keszitette ki mert napi 5-6 orat szoktunk beszelni

Amugy lehet h hianyoztam neki mert tegnap otthon naluk szulinapoztak es mindenki parral volt es csak O volt egyedul s olyankor szokott nekem panaszkodni h milyen jo egyeseknek mert egyutt tudnak lenni mindenhol s O csak mindig egyedul van minden hazibulinal

2009. máj. 24. 13:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez magyarázat éppen lehet, de ha tényleg ennyitől megvadul akkor bizony annál inkább még most dobd ki gyorsan! Az ilyen pasi később még rosszabb lesz, ne adj isten tényleg verni is fog, csak mert épp nem jól érzi magát és valami eszébe jut! Volt hasonló barátom, én megúsztam némi ordítozással, de a következő barátnője aki most a menyasszonya, már a múltkor lila volt a szeme alatt mert megpofozta :(
2009. máj. 24. 14:01
 6/14 A kérdező kommentje:

nem szokott ilyen durva lenni nem tudom milyen baj lehetett vele szakitast meg nem akarok :)

O volt az elso nekem es 3 eve vagyunk egyutt

2009. máj. 24. 14:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor szenvedj, már ne is haragudj. A mi kapcsolatunk is szenvedélyes - de nem attól, hogy valamelyikünk megőrül, és ilyeneket csinál... Én ezt nem lennék képes megbocsájtani, k*rvázza le a jó édes anyukáját, hülye vagy, ha visszafogadod. Az meg nem mentség, hogy részeg volt...
2009. máj. 24. 14:38
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
ne szakíts részegen én is beszélek összevissza van akinél az alkohol ilyen hatást fejt ki.... aztán nem is emléxem mit mondtam másnap... de még szrencsére nem volt ilyen, h a csajomnak szóltam volna be ilyen durván... ez kicsit keményen hangzik amiket leírtál, de talán most az egyszer elnézheted neki, de ha mégegy ilyen lesz akkor már gáz...
2009. máj. 24. 16:06
 9/14 anonim ***** válasza:
már biztosan megbánta és mindketten tudjátok, h nincs igaza. részegen az emberek beszélnek össze-vissza, sztem emiatt nem kellene szakítanotok, ha szeretitek egymást. :)
2010. júl. 19. 18:51
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha 3 éve ismered és szereted ( és Ő is szeret Téged), akkor én a helyedben felvenném, ha hív vagy válaszolnék az SMS-ére. Beszéljétek meg a dolgokat, ha lehet 4szemközt. És bocsáss meg neki most az egyszer, ha ez az első ilyen és látod rajta, hogy tényleg megbánta.

Szerintem ki van készülve valamitől. Majd ha beszéltek kérdezd meg tőle, hogy mi volt a baj? Vagy mi a gond? Szerintem emiatt volt az a 10000x megbánt telefonhívás is:)

2010. júl. 19. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!