Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tenyleg nem erti meg egymast...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg nem erti meg egymast a ket nem?

Figyelt kérdés
Mindig ezt modjak, de szerintem nem igaz csak bele kene gondolni a masik fel helyebe. Ez tenyleg ilyen nehezen megy masoknak vagy ez csa kozhely. Fiukent erzelmekkel kell gondolkodni, hogy megertsuk a lanyt. Noknek meg szerintem aggyal tudnak.
2012. jan. 7. 22:28
1 2
 11/11 mus musculus ***** válasza:
Lehet sarkítani, de nem tudom, mennyire érdemes. Nem véletlenül létezik a nőies és férfias agy fogalma - benne van a nevükben, többnyire kiknek szoktak megadatni, akárcsak az, hogy nem okvetlen a törvényszerűség. Ezt értsd úgy, hogy számos férfi büszkélkedik az ellenkező nemére hasonlító fejközponti masinával és vice versa, és akkor még említést sem tettünk a köztes mezőnyt népesítőkről, a mindenkit megérteni képesekről (hozzájuk tartozhat a kérdező is). Rájuk nyilván nem fog illeni a sztereotípia. Én úgy gondolom, abszolút probléma forrását is inkább a két szélsőség (totálisan egyik vagy másik oldal felé húzó) kommunikációjában, egymáshoz való viszonyulásában fogja ez jelenteni. Szóval van igazságtartalom a mondatban, de egyszerűségéből fakadóan elkerülhetetlen módon túloz, figyelmen kívül hagy fontos részleteket. Nem kell megijedni tőle.
2012. máj. 2. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!