Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy kidobtam a barátnőmet mert flörtölt az egyik haverommal?
Figyelt kérdés
Legalább is szerintem az volt, persze szerinte csak simán jófej volt vele és kedves, viszont én nem így látom és nem tudom megemészteni, azért kidobtam.2012. jan. 7. 20:22
11/17 anonim válasza:
Tudni kellene, pontosan miből állt az a flört/jófejkedés.
12/17 anonim válasza:
ezt akartam válaszolni amit előttem... neked mi az hogy flört?
13/17 A kérdező kommentje:
nagyon kedves beszélgetés, bájolgás, többször hozzáért (fizikai kontaktus), ez a tipikus csajos ütés amikor bejön nekik valaki és ilyenek, mindezt úgy hogy előtte nem is találkoztak.
2012. jan. 7. 22:15
14/17 anonim válasza:
lehet ilyen a stílusa. én is viccelődöm, meg "évődöm" a fiúkkal. nem kell ezen fennakadni :)
15/17 anonim válasza:
Ezen kívül minden rendben volt a kapcsolatotokban?Mióta voltatok együtt?Utalt arra valami korábban,hogy nem bízhatsz meg benne és esetleg megcsalna?
Szerintem túlreagáltad a dolgot,ha meg akarna csalni,azt talán nem az orrod előtt tenné,nem?
16/17 anonim válasza:
tény hogy egy párkapcsolatban ilyent nem illik csinálni pláne nem haverral,de ezér szakítani túlzás,szerintem magyarázd el neki az elvárásaid és ha megfelel adj neki egy esélyt,ha tudja hogy ilyen hülye dolgaid vannak de vissza térne hozzád akkor tuti hogy szeret :D
17/17 anonim válasza:
Még mindig bármi lehet, de abból, ahogy általánosítasz, úgy tűnik, valahol te is érzed, hogy nem jogos a felháborodásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!