Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha csak akkor érzem, hogy szeretem a barátnőmet, amikor vele vagyok?

Figyelt kérdés
15 hónapja vagyunk együtt. Én 16 éves vagyok, ő pedig 17. Légyszi írjatok!
2009. máj. 31. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tom,én elég ritkán találkozom párommal majd hogy nem 2 hetente,de így is fülig szerelmes vagyok,és ha találkozunk akkor az csak fokozódik!
2009. máj. 31. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen. Főleg a te korodban. Csak arra vigyázz, hogy ha nincs veled, akkor is tartsd a fejedben, hogy szereted.

A férfiak eléggé vizuális alkatok. Egy szép lány könnyen el tudja feledtetni a távoli barátnőt. Ezzel nem lehet mit csinálni. Az pedig, hogy a férfi agyilag is elfelejti a szeretett hölgyet, teljes mértékben jellem kérdése.

Egyébként érdekes, de amikor a barátnőmmel összejöttem, én is így voltam vele. Aztán egy fél éven belül megváltozott. Valószínűleg kicsit lenyugodtak a hormonjaim és az érzéseim.

De mondom újra: A túl magas hormonszint nem mentség semmire. Épp ez tesz minket emberré.

2009. máj. 31. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem normális. Ha igazán szereted akkor is szereted amikor nem vagytok együtt. Vagy kezd kihűlni a kapcsolat vagy én vagyok túl szerelmes típus :)

- Mero -

2009. máj. 31. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is így volt, aztán mi fél év után szakítottunk. Azóta eltelt fél év, és nagyon hiányzik még mindig :(

Szóval annyit tudok tanácsolni, hogy becsüld meg...

2009. máj. 31. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:
ez nem normális szerintem. ez inkább azt jelenti felszínes amit iránta érzel és ha nincs veled akkor eszedben sincs! ez nem igaz szerelem... csak tetszik neked vagy ilyesmi és azért vagy vele...
2009. máj. 31. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!