Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne csinálnom azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálnom azért, hogy felidegesítsem az exem?

Figyelt kérdés
Szóval most az van, hogy oltogat msnen, azért mert dobtam őt. Én pedig próbálom visszaoltani, de nem megy. Hogyan érhetném el, hogy ideges legyen és beismerje végre, hogy szeret? Ő F/15
2009. máj. 23. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Minek akarsz ennyire nagylány lenni? Egyértelmű hogy szeret, azért veszekszik veled. Te pedig egy éretlen kis fruska vagy aki ezt nem képes felfogni. Amilyen az adjisten olyan a fogadjisten. Felesleges szemétkedni. Neked hogy esne ha kidobnának de még téged oltanának be és b*szogatnának?
2009. máj. 23. 23:04
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Szánalmas k*rva vagy :)

Vegyél már fel engemet is msnre, elküldenélek a halál faszába!

2009. máj. 23. 23:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért kösz, igazán kedves emberek látogatják az oldalt látom. Ne csodálkozzatok, ha lepontoznak.
2009. máj. 24. 00:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy ha látnátok miket ír nem hiszem, hogy még őt védenétek...
2009. máj. 24. 00:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gyerekes viselkedés... az élet nem ilyen. Sőt az ilyen fiatalon kialakult szerelmnek nincs is nagy jelentősége a későbbiekben. Töröld le msnről és ne is beszélj vele, mert szerintem ennek az oltogatásnak így sehogy nem lesz vége és tök felesleges is! Gondolom még Te is szereted ha leállsz vele vitázni.
2009. máj. 24. 00:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Az attól függ hogy szereted-e még. Ha szereted és ő is szeret-szerintem így van, mert ő idegesít téged, te meg őt:) Ha kiváncsi vagy rá hogy tényleg szeret-e akkor tedd féltékennyé. Ha szeret akkor ideges lesz, ha nem, akkor akkor meg békén fog hagyni!
2009. máj. 24. 10:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Tiltsd le és nem fog oltogatni msm-en. Ilyen egyszerű
2009. máj. 24. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
olyan vagy mint a volt csajom egy undok p*csa... az ilyenektől falra tudok mászni már bocs... jól teszi, h oltogat mit szórakoztál vele!
2009. máj. 24. 12:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Le se sz*rd, az a legidegesítőbb. Egyébként megértem, ha haragszik rád, persze ebben is lehet mértéket tartani. Ha túl súlyosakat ír, rászólhatsz, hogy vegyen vissza magából, de azért akkor se érezd magad a világ mártírjának.
2009. máj. 24. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak, szard le a fejét ne reagálj a gyerekes hülyeségeire ez a legidegesítőbb.
2009. máj. 24. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!