Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen szemét a nők nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szemét a nők nagy többsége? Bocs, a kivételektől

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 22:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
talán azért mert elegük van, hogy a pasik 90%-a átveri őket!!!!
2009. máj. 23. 22:24
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia valami konkrétumot írhatnál, mire is gondoltál voltaképpen.

Külömben ezt a kérdést fel lehetne tenni fordítva is.

2009. máj. 23. 22:27
 3/20 A kérdező kommentje:
Igen 2-vel ez alatt van feltéve fordítva. :P
2009. máj. 23. 22:28
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

A párkapcsolatok vége általában olyan, mint egy bunyó vége. (A végén valaki padlózni fog.)

Vagy közös megegyezéssel lesz vége, ami egy döntetlen lenne a ringben vagy ketrecben. Ez viszont általában egyik félnek sem jó se a küzdelemben sem a szerelemben.

Tehát, ha nem te vered át (ütöd ki) a másikat, akkor ő ver át téged.

Ha mindketten szeretik egymást, akkor ez nem így van, de egyébként helytálló gondolatok.

2009. máj. 23. 22:32
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez igazán gyakori kérdés mind a férfiak részéről, mind a nők részéről csak az ő esetükben a pasik szemetek (jó esetben:)) Igazából ez azért van mert ugye van a egy része mindkét nemnek aki nem épp a legtisztességesebb fajta és van aki folyton ilyen jellemű nővel/férfival akad össze és ezért általánosít. Jelen esetben a férfiak általánosítják a nőket bár Te legalább figyelembe vetted a kivételeket! :) Nekem sok fiú barátom van, gyakran panaszkodnak ha csalódás éri őket, hogy a nők szemetek. Én azt mondom, hogy nem minden nő szemét már csak magamból kiindulva is. Én még soha nem vertem át egy pasit sem, nekem nincs szívem hozzá és persze a jól ismert "jótét helyében jót várj" közmondást alapul véve mindig optimistán állok hozzá a pasikhoz és már nem egy olyannal akadtam össze aki engem is megpróbált átverni vagy sikerült is neki. Sajnos ... De ettől függetlenül nem általánosítok hiszen találkoztam már olyannal is akivel egy egész életet le tudtam volna élni vagy aki egyszerűen csak jó volt hozzám és ezért hálás is maradok. Azt tanácsolom Te se általánosíts, használd fel a megszerzett tapasztalataidat arra, hogy tudd, hogy mit szabad megtenned egy nőért és mit szabad megengedned egy nőnek Veled kapcsolatban és így könnyebben ki tudod szűrni azokat akik esetleg csak játszadozni szeretnének Veled. Hidd el egyszer majd jön valaki akiben nem fogsz csalódni! :)
2009. máj. 23. 22:32
 6/20 anonim ***** válasza:
59%
Miért ilyen szemét a srácok nagy többsége? Bocs, a kivételektől
2009. máj. 23. 22:46
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert minden nőre, akiből sugárzik egy parányi nőiesség jut minimum 10 kan és kedvére válogathat. A pasi meg örüljön, ha havonta egyszer összejön a szex egy perverz rosszkislánnyal, mert barátnő nincs ám, mert sajnos mindenki csak a szexre bukik. Ha meg túl hamar akarjuk a szexet akkor meg az a baj. Ha később akkor az a baj, vagyis puhány ratyik vagyunk.

Nem nehéz az eszeteken túljárni, csak az a szomorú, hogy manipulálni/hazudni kell a nőnek, hogy ágybavihessem.

Létezik olyan kapcsolat ahol 110%os az őszinteség az első beszélgetéstől kezdve? Létezik ilyen vagy csak a mesében? Komolyan kérdezem. Ahhoz képest, hogy minden nő hosszú sétákat akar, együtt röhögcsélést, beszélgetést, ölelkezést, eddig csak az jött le élesben, hogy vagy szex, vagy menjek a francba.

Köcsög hazug szemetek a pasik? Barátnőm lehet az első lány, aki megadja nekem a hosszú sétákat, beszélgetéseket, megértést, hosszú öleléseket és az ágyban történő plafon bámulását. Ezek érnek valamit. Többet is mint a szex.

Egy sportos, jóképű 18 éves srác nagypofa nélkül.

2009. máj. 23. 22:59
 8/20 anonim ***** válasza:
és a pasik akkor miért oltogatják a nőket? ilyen olyan dumával elcsábítják, jól megdu*ják aztán szakítanak
2009. máj. 23. 23:08
 9/20 anonim ***** válasza:
47%

Akkor tegyük fel a következőt:

Elmegyek buliba, megismerkedek egy 2 centis miniszoknyás nagyonszöszi szopósszájú csajjal és megdugom. Másnap szerinted arra vágyakozna hogy velem legyen hónapokon keresztül? Szerintem rohanna a következő f*szba. Elképzelhető hogy belém esne, de ez kb 1% esély. Bár minden álmom egy ilyen szexistennő barátnő. Engem az se érdekel, ha régen k*rva volt, minden 2. faszt leszopta, csak szeressen. Most idézhetnék Ady-t de nem akarok okoskodó majomparádénak tűnni :P

22:32-es

2009. máj. 23. 23:14
 10/20 anonim ***** válasza:

Azért szemetek a nők, mert feltűnt nekik, hogy 2x annyian vannak, mint a férfiak, és bármit megtehetnek, hiszen úgyis övék az utolsó szó.

1 nőgyűlölő 19 éves srác

2009. máj. 23. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!