Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a pasimmal ha az idegeimre megy, mert bunkó?
drága kérdező! én nem csodálkozok azon,hogy ilyen veled.. mert én is harmadszorra írok most neked és szarsz rám..!
kb ilyen lehet a kapcsolatod is..
Hogy te milyen pukkancs vagy... :D Itt kötekszel mindenkivel, mert hülye a pasid? Teljesen jól összeilletek.
1. Ha ennyire szörnyű, sz.ar, lehetetlen, bunkó, tajparaszt k.öcsög, aki semmiből nem ért, nem változik, és senkire nem hallgat, akkor minek is vagy vele? De úgy komolyan, minden vicc nélkül. Az ilyen nem változik meg, jól írták a többiek is, vagy eltűröd, vagy szakítasz vele. Tényleg nem (!!!) fog megváltozni. Soha.
2. Persze az életben vannak gondok. Nem csak henyélünk. Szóval tapasztalatból mondom, hogy ha ugyanilyen helyzetben lennék (mert már voltam) akkor én angyali arccal elküldeném az ipsét. Veszekedés nélkül.
Meglep majd, hogy még hiányozni sem fogsz neki.
1. Jézusom... Hát te tényleg tök hülye vagy. Összeilletek.
2. Mindenki mondja, hogy szakíts vele, vagy fogadd el. Akkor most mit hisztizel? Nem tetszik a válasz? Mit akarsz hallani? Hogy jaaajj ne legyél szomorú, majd megváltozik, ami természetesen nem igaz?? Ne hogy azt mond már hogy nem érkeztek normális válaszok! De ha mégis ezt gondolod, akkor nagyon tudlak sajnálni, hogy ilyen ostobák vagytok a pasiddal együtt...
Neked is további szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!