Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a pasimmal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a pasimmal ha az idegeimre megy, mert bunkó?

Figyelt kérdés
Van,hogy nagyon jól elvagyunk,de nem sokáig tart,mert pár na után össze is veszünk.Ez mind azért van,mert akkora bunkó tud lenni,hogy legszívesebben felrúgnám,ahogy most is.Nagyon hálátlan,nagyszájú önző akaratos ember.Anyáék rengeteget segítenek,az övé meg semmit!!!!!Ezt ő nem tudja meghálálni,hanem még bunkó!Ma is csináltak apáék vmit és mondtam neki,hogy mennyen ki nekik segíteni.Hát nem ment.Pedig sokszor volt már,hogy ha anyáék nem segítenek,éhen halunk.(jó,ezt értsétek jól!)Több mint 4 éve vagyunk együtt,voltam én már minden pofázós hülye,dagadt disznó...stb.Már nem tudom mit csináljak!!??Hogyan tudnék beszélni a fejével,mert ki ha én nem???De se rám,sem másra nem hallgat!Neki van egy elképzelése és lesz@rja a másikat!Mindegy kiről van szó,senkihez nem alkalmazkodik!
2012. jan. 7. 15:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

drága kérdező! én nem csodálkozok azon,hogy ilyen veled.. mert én is harmadszorra írok most neked és szarsz rám..!

kb ilyen lehet a kapcsolatod is..

2012. jan. 7. 16:16
 22/25 anonim ***** válasza:

Hogy te milyen pukkancs vagy... :D Itt kötekszel mindenkivel, mert hülye a pasid? Teljesen jól összeilletek.

1. Ha ennyire szörnyű, sz.ar, lehetetlen, bunkó, tajparaszt k.öcsög, aki semmiből nem ért, nem változik, és senkire nem hallgat, akkor minek is vagy vele? De úgy komolyan, minden vicc nélkül. Az ilyen nem változik meg, jól írták a többiek is, vagy eltűröd, vagy szakítasz vele. Tényleg nem (!!!) fog megváltozni. Soha.

2. Persze az életben vannak gondok. Nem csak henyélünk. Szóval tapasztalatból mondom, hogy ha ugyanilyen helyzetben lennék (mert már voltam) akkor én angyali arccal elküldeném az ipsét. Veszekedés nélkül.

Meglep majd, hogy még hiányozni sem fogsz neki.

2012. jan. 7. 16:18
 23/25 A kérdező kommentje:
Eddig tényleg sz@rul voltam a pasim miatt,de hogy ennyi m@rhát látok itt,ez teljesen felvidít!Köszi,ha lelki problémák gyötörnek majd,ide jövök majd és várom az ilyen seg_gfeje_k válaszait!Tisztelet a kivételeknek!Szép hétvégét mindenkinek! :)
2012. jan. 7. 16:25
 24/25 anonim ***** válasza:

1. Jézusom... Hát te tényleg tök hülye vagy. Összeilletek.

2. Mindenki mondja, hogy szakíts vele, vagy fogadd el. Akkor most mit hisztizel? Nem tetszik a válasz? Mit akarsz hallani? Hogy jaaajj ne legyél szomorú, majd megváltozik, ami természetesen nem igaz?? Ne hogy azt mond már hogy nem érkeztek normális válaszok! De ha mégis ezt gondolod, akkor nagyon tudlak sajnálni, hogy ilyen ostobák vagytok a pasiddal együtt...

Neked is további szép napot! :)

2012. jan. 7. 17:00
 25/25 A kérdező kommentje:
XD szted nem vicces látni,hogy hogy fel tudjátok magatokat húzni?
2012. jan. 7. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!