Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a pasimmal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a pasimmal ha az idegeimre megy, mert bunkó?

Figyelt kérdés
Van,hogy nagyon jól elvagyunk,de nem sokáig tart,mert pár na után össze is veszünk.Ez mind azért van,mert akkora bunkó tud lenni,hogy legszívesebben felrúgnám,ahogy most is.Nagyon hálátlan,nagyszájú önző akaratos ember.Anyáék rengeteget segítenek,az övé meg semmit!!!!!Ezt ő nem tudja meghálálni,hanem még bunkó!Ma is csináltak apáék vmit és mondtam neki,hogy mennyen ki nekik segíteni.Hát nem ment.Pedig sokszor volt már,hogy ha anyáék nem segítenek,éhen halunk.(jó,ezt értsétek jól!)Több mint 4 éve vagyunk együtt,voltam én már minden pofázós hülye,dagadt disznó...stb.Már nem tudom mit csináljak!!??Hogyan tudnék beszélni a fejével,mert ki ha én nem???De se rám,sem másra nem hallgat!Neki van egy elképzelése és lesz@rja a másikat!Mindegy kiről van szó,senkihez nem alkalmazkodik!
2012. jan. 7. 15:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

drága kérdező...én pont ugyan így érzem magam egy hasonló helyzetben vagyok...esetleg,ha vigasztalódni akarsz akkor lehetnénk haverok....

egy pasi...

2012. jan. 7. 15:49
 12/25 anonim ***** válasza:
Akkor ti összeilletek.
2012. jan. 7. 15:51
 13/25 A kérdező kommentje:
Egyes emberek mekkora parasztok tudnak lenni!Hihetetlen!Miért is van ez az oldal???Amúgy meg nem gondolom azt,hogy én lennék modortalan!Te miért gondolod ezt?Sztem nem csak henyélésről szól az élet!Vagy a te szüleid hazamennek a melóból és nem csinálnak semmit???A te anyukád meló mellett nem mos ki rátok és nem főz meg nektek?Mert az én pasim meló mellett semmit nem szeret csinálni!Szólok neki szépen,hogy meg kellene csinálni ezt vagy azt.Annyi a válasz rá,hogy jó majd megcsinálom.Eltelik egy hét és szólok neki még egyszer,hogy na akkor megcsinálod?Na ez már nála baszogatás!Hogy én őt csak b@sztatni tudom.Ilyenkor szoktunk jó összeveszni és megkapom,hogy ne pofázzak,mert én hülye gyerek vagyok,meg szerencsétlen!Neked nem szoktak lenni problémáid?Te kivel beszéled meg?Hány éves vagy?Mert ha nincsenek problémáid,majd lesznek drága!Senkit nem kerül ki!
2012. jan. 7. 15:59
 14/25 anonim ***** válasza:
85%
Pszichiátrián jártál már?
2012. jan. 7. 16:00
 15/25 Utcakultúra ***** válasza:
Mond meg addig nem lesz szex, ameddig meg nem csinálja amit kérsz.. Ennyire egyszerű:)
2012. jan. 7. 16:01
 16/25 A kérdező kommentje:
Személy szerint a 15:46-osnak szólt,de a többi paraszt is magára veheti,aki nem tud normálisan válaszolni!Nem úgy tettem fel a kérdést,hogy hé b@lf@szok mit csináljak sztetek?Hanem normálisan!Akkor normális választ szeretnék kapni!
2012. jan. 7. 16:01
 17/25 anonim ***** válasza:
74%
Értem, tehát a válasz nem. (16:00)
2012. jan. 7. 16:02
 18/25 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék rád,hogy te mit reagálnál egy ilyen helyzetben! :)
2012. jan. 7. 16:06
 19/25 anonim ***** válasza:

kérdező! randizunk?

egyébként hány éves vagy?

2012. jan. 7. 16:11
 20/25 anonim ***** válasza:

Mondjuk dobd ki. Egy ilyen alakkal tuti nem lennék soha együtt, 1 percet sem!

Bár az írásod alapján zsák a foltját...

2012. jan. 7. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!