Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a pasimmal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a pasimmal ha az idegeimre megy, mert bunkó?

Figyelt kérdés
Van,hogy nagyon jól elvagyunk,de nem sokáig tart,mert pár na után össze is veszünk.Ez mind azért van,mert akkora bunkó tud lenni,hogy legszívesebben felrúgnám,ahogy most is.Nagyon hálátlan,nagyszájú önző akaratos ember.Anyáék rengeteget segítenek,az övé meg semmit!!!!!Ezt ő nem tudja meghálálni,hanem még bunkó!Ma is csináltak apáék vmit és mondtam neki,hogy mennyen ki nekik segíteni.Hát nem ment.Pedig sokszor volt már,hogy ha anyáék nem segítenek,éhen halunk.(jó,ezt értsétek jól!)Több mint 4 éve vagyunk együtt,voltam én már minden pofázós hülye,dagadt disznó...stb.Már nem tudom mit csináljak!!??Hogyan tudnék beszélni a fejével,mert ki ha én nem???De se rám,sem másra nem hallgat!Neki van egy elképzelése és lesz@rja a másikat!Mindegy kiről van szó,senkihez nem alkalmazkodik!
2012. jan. 7. 15:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
,,És az, hogy Sivatagi Sas nulla-ötven, van az enyémre vésve..."
2012. jan. 7. 15:43
 2/25 Utcakultúra ***** válasza:
100%
Szakíts vele.
2012. jan. 7. 15:44
 3/25 anonim ***** válasza:
71%

Te ezt választottad! Tessék őt így szeretni... tudod jóban ,rosszban...

:D Nem tudlak sajnálni. Ha nem tetszik a rendszer válts pasit. Ha igen ,akkor meg ne itt panaszkodj!

4/25 anonim ***** válasza:
Dobd ki.
 5/25 anonim ***** válasza:
60%
Az ilyen barmot ki kell dobni a francba.
 6/25 anonim ***** válasza:
74%
Szülj neki gyereket. Mégis mit kellene csinálnod egy pasival akivel nem tudsz együtt élni?
2012. jan. 7. 15:45
 7/25 anonim ***** válasza:
60%
Jól fel kellene rúgni,hogy repüljön a holdig.
2012. jan. 7. 15:45
 8/25 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező.

Nem akarlak megbántani de egy modortalan nőszemély vagy te is az írásképed alapján, de most nem erről beszélgetünk. Nem akarok belefolyni de egyáltalán miért vagy olyannal együtt aki mind veled mind a családoddal így viselkedik?! Tudom én, h az a 4 év az 4 év de akkor is. Ilyen esetekbe többnyire már egy ultimátumtól tér maximum észhez. De rajtad kívül sajnos ezt senki nem tudja vele megbeszélni. Vagy megszoksz vagy megszöksz. Tied a döntés.

2012. jan. 7. 15:46
 9/25 anonim ***** válasza:
36%
1000éve szakítottam volna a helyedbe, és ilyenkor szoktak sajnálkozni a csajok, hogy hogy bánik velük a pasi. majd rohannak az aranyos kedves pasikhoz hogy babusgassák őket, majd eltelik 1-2 nap és ugyanolyan pasi mellett kötnek ki, mint a mostani pasid...
2012. jan. 7. 15:47
 10/25 anonim ***** válasza:
0%
Mi döntsük el mit csinálj a pasiddal?Ilyen nők még vannak,léteznek?csinálj neki gyereket hogy még szarabb legyen az életed..Szívből kívánom!
2012. jan. 7. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!