Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor ki tartozik kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Most akkor ki tartozik kinek magyarázattal?

Figyelt kérdés
3 honapja vagyok a barátnömmel .nemrég egy hete a városban mentünk az uton és alig kapott levegöt ,ki volt vizesedve ,kérdeztem jol van e de azt mondta csak leesett a vércukra ,na mindegy láttam rajta hogy tényleg nincs jol .hazament vagyis küldtem és 3 napig szarul volt .na aztán beszéltünk msn en és kiderült hogy olyan betegsége van ami a stressztöl alakul ki és ilyen fulladásos rohamot kap és zacskobol kell levegöt vennie ,(hiperventillácio )aztán elmondta hogy otthon is egyik este összesett éjszaka és 20 percig eszméletlen volt de nem szolt senkinek ,na amiota ezt tudom aggodok érte meg féltem .És már 3 szorra játssza el hogy irunk egymásnak és hirtelen 4-5 orán keresztül nem ad magárol életjelet és ilyenkor olyan ideges leszek hogy véletlenül valami baj érheti .És ö erre semmit nem reagál mert szerintem ha fontos vagyok neki az ö célja is hogy ne idegeskedjek ok nélkül nem?Meg már a kapcsolatunk elején szolnia kellett volna hogy készüljek fel ha véletlen rosszul lessz .Mi a véleményetek kinek adtok igazat?
2012. jan. 7. 09:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk megértem hogy megijedtél. De figyelj, ne tudom mennyi ideje vagytok eggyüt, de nyilván nem azzal indít egy kapcsolatot hogy beteg. Mindennek meg van a maga ideje..
2012. jan. 7. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!