Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor ki tartozik kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Most akkor ki tartozik kinek magyarázattal?

Figyelt kérdés
3 honapja vagyok a barátnömmel .nemrég egy hete a városban mentünk az uton és alig kapott levegöt ,ki volt vizesedve ,kérdeztem jol van e de azt mondta csak leesett a vércukra ,na mindegy láttam rajta hogy tényleg nincs jol .hazament vagyis küldtem és 3 napig szarul volt .na aztán beszéltünk msn en és kiderült hogy olyan betegsége van ami a stressztöl alakul ki és ilyen fulladásos rohamot kap és zacskobol kell levegöt vennie ,(hiperventillácio )aztán elmondta hogy otthon is egyik este összesett éjszaka és 20 percig eszméletlen volt de nem szolt senkinek ,na amiota ezt tudom aggodok érte meg féltem .És már 3 szorra játssza el hogy irunk egymásnak és hirtelen 4-5 orán keresztül nem ad magárol életjelet és ilyenkor olyan ideges leszek hogy véletlenül valami baj érheti .És ö erre semmit nem reagál mert szerintem ha fontos vagyok neki az ö célja is hogy ne idegeskedjek ok nélkül nem?Meg már a kapcsolatunk elején szolnia kellett volna hogy készüljek fel ha véletlen rosszul lessz .Mi a véleményetek kinek adtok igazat?
2012. jan. 7. 09:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Inkább ti vagytok a tuskók!!! Tök igaza van a kérdezőnek !! A bnőjének szólnia kellet volna hogy milyen betegsége van!!! Velem is így van alergiás vagyok nyáron fulladásos rohamom szokott lenni és ezt a barátom is tudja!!!
2012. jan. 7. 10:09
 12/21 anonim ***** válasza:
Mi vagyunk a tuskók?! Már ne is haragudj de nem én nem tudom megbeszélni a párommal a problémákat, mellesleg arra van a kérdező szája is, h ezt megtegye, és nem csak evésre.
2012. jan. 7. 10:11
 13/21 A kérdező kommentje:
végülis igazatok van ,egy szemét hülye kis taplo köcsög vagyok ,mert aggodok a barátnömért hogy valami gondja lessz .
2012. jan. 7. 10:20
 14/21 anonim ***** válasza:
szerintem is a lánynak kellet volna szólnia hogy ilyen betegsége van.DE azt is tudni kell hogy nagyon nehéz el mondani a másik félnek azt hogy milyen betegsége van.mert általában a fiuk és a lányok is meg ilyednek egy olyan helyzetban ahol kiderül hogy a másik félnek valami betegsége van.
2012. jan. 7. 10:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Igazából arra próbálunk rávilágítani, h egy érzéketlen kis p*cs vagy. =) De ha aggódsz érte mi a f@szomét nem vagy képes elvinni orvoshoz?!?!?!
2012. jan. 7. 10:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát nézd.

Páromnak is nekem is van betegségünk.

Mi sem mondtuk el egymásnak egészen addig, amíg nem éreztük úgy, hogy erről tudnia kell a másiknak.

Hidd el, nem olyan könnyű ám odaállni a másik elé, hogy "Ez és ez a betegségem és maradandó/gyógyíthatatlan." Sokan menekülnek.

Legyél vele megértőbb, ne legyél ennyire önző. Ha én rosszul vagyok, nem az az első gondolatom, hogy "nyugi drágám ne aggódj", hanem az, hogy minél hamarabb jobban legyek, és majd utána fogom megnyugtatni a páromat.

Ha neked nehéz így vele lenni, akkor mondd meg neki, hogy nem tudod elfogadni ezzel a betegséggel együtt.

2012. jan. 7. 10:40
 17/21 A kérdező kommentje:
azért nem vittem dokihoz mert már 3 éve szenved a betegségével ,egyszer gépre is kelett rakni .
2012. jan. 7. 10:45
 18/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha én tudom, hogy a párom 3 éve egy adott betegségben szenved, ami egyszer annyira súlyos volt, hogy "gépre kellett tenni", gondolom lélegeztető gépre gondolsz, hát azonnal mentőt hívnék, és nem érdekelne, hogy a párom mit mond. És ha komolyabb baja lett volna? Akkor mivel nyugtatnád a lelkiismereted?

Hány éves vagy?

2012. jan. 7. 11:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Sztem azzal, h a párja nem magyarázkodott neki....
2012. jan. 7. 11:15
 20/21 A kérdező kommentje:
igazad van .én 24 vagyok ö 20 éves és ápolonöi szakos de dokinak tanul .tudja mi a baja és érzi rosszul van de mégse üll le mert ilyen .addig meggy mig tud és nem lehet meggyözni .
2012. jan. 7. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!