Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni?
Bocsi, lehet, hogy hosszú lesz. Tehát van egy lány (osztálytársam), akivel tavaly nagyon jóban voltam, egész nap beszélgettünk. Kezdett tetszeni, tudtára akartam adni, de valahogy nem sikerült. Egy másik osztálytársam (jó haverom mellesleg) mostanság nagyon nagy barátja lett. Nem tudom, hogy csak haverkodik vele, vagy hátsó szándékai annak. (A haverom nem tudja, hogy tetszik a lány) A szituáció a következő: Ha megmondom a lánynak, akkor előfordulhat, hogy elveszítem az egyik legjobb haveromat, és a lány se biztos, hogy értékelné, mert épp most akart rámászni egy másik alak, és mondta nekem, hogy milyen ideges lett, meg hogy megutálta. Nem bonyolult a képlet, és a hülye is láthatja, hogy én is hasonló sorsra jutnék, ha nem kölcsönös a dolog. És lehet, hogy a haverom is pikkelne rám utána.
Mostanság elkezdtek gyanakodni, hogy ő (a lány természetesen) tetszik nekem, folyton faggatóznak. Nem tudom ezt mire vélni. Lehet, a lány kérte meg, hogy derítse ki. De akkor sem tudom, hogy milyen célból. Vagy, mert én is tetszem neki, vagy nem bír, és le akar leplezni, és azt a legapróbb porcikám sem kívánja, ha nem tévedek.
A kérdés tehát adott: Mi a teendő? Kiteregessek, amikor faggatóznak, vagy ez egy hülye ötlet?
Értelmes válaszokat köszönöm, és bocsi, hogy hosszú lett. :D 16/F Ő meg 16/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!