Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek esélytelenül nézek ki?
Figyelt kérdés
(nem kérek degradáló megjegyzéseket csak írjátok meg, hogy tényleg szarul nézek ki vagy nem)
2012. jan. 6. 14:47
12/34 Macs1209 válasza:
Külsőre nem. A gitár csak fotokellék, vagy tudsz is vele bűvészkedni ?
13/34 A kérdező kommentje:
Tudok gitározni :D
2012. jan. 6. 14:56
14/34 Macs1209 válasza:
Akkor 2 dolog. Az első, hogy milyen kor társul a kép mellé. Második pedig, hogy miért nem látszik a szemed?
A szem a lélek tükre :)
15/34 anonim válasza:
Sztem jól nézel ki, bár a szemedre még kíváncsi lennék én is. Az meg külön pluszpont, h gitározol :)
Hány éves vagy?
16/34 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, de nem ártana az alap, természetes szépség mellé még egy kis plusz. Nőiesebb ruhák (ettől még maradhatsz a feketénél, bár nem ártana egy-egy színes kiegészítő hozzá, ami kicsit oldja ezt), meg egy kis smink.
22L
18/34 A kérdező kommentje:
2012. jan. 6. 15:03
19/34 A kérdező kommentje:
jah a középdő vagyok én :D
2012. jan. 6. 15:03
20/34 A kérdező kommentje:
középSő*
2012. jan. 6. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!