Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek esélytelenül nézek ki?
Figyelt kérdés
(nem kérek degradáló megjegyzéseket csak írjátok meg, hogy tényleg szarul nézek ki vagy nem)
2012. jan. 6. 14:47
1/34 anonim válasza:
Szemből nem látszik az arcod, ráadásul ülsz is. Ez alapján nem nézel ki esélytelenül.
3/34 anonim válasza:
nem!
de öltözhetném kissé színesebben is,meg egy minimális smink se lenne hátrány,bár nem tudom,hány éves vagy.
szerintem kissé ,,szürke" vagy,de az alapok jók!:)
24n
4/34 anonim válasza:
nem nézel ki esélytelenül. Hordj vidámabb cuccokat, a hajadat söpörd hátra, és mosolyogj ha fotóznak!!! :))))
5/34 anonim válasza:
Lóf*szt szürke! Legyen kisk*rvás, mi? :D
6/34 anonim válasza:
nyugii Viki :DD szeretünk :) Ám nem nyugii cuki vagy :D csak ha arandiramész max vedd le a szemüveget és helyette kontaktlencsét,sinket.ám feldobhatnád magad valami jó frizuval ;D
7/34 anonim válasza:
Kár, hogy pont az arcod látszik a legkevésbé...
8/34 anonim válasza:
Én még a szemüvegedbe is szerelmes lennék, ha rajtad van.
9/34 anonim válasza:
Rasszista szemüvegen át nézve, igen. De ne aggódj én ismertem olyan ótvarképű rusnya csajt akire mint szokták mondani: még bottal se... Nah neki is volt barátja akit aztán még ő dobott! Szóval ne aggódj valaki, valahol biztosan vár rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!