Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok Michael Jacksonba mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 14:38
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%

Nem vagy belé szerelmes (hacsak nem ismerted személyesen), csak nagyon erősen vonzódsz hozzá és rajongasz érte. A szerelemhez a másik fél által kibocsátott feromonok szükségesek, amiket szervezetünk tudat alatt értelmez és ha elég eltérő a másik ember genetikai állománya a miénktől, akkor kialakulhat a szerelem. Persze nem csak ez szükséges, de nagyon nagy %-ban közrejátszik.

Tehát a rajongás nagyon könnyen összekeverhető a szerelemmel.

Azt tudom Neked tanácsolni, hogy ha ennyire a szívedbe zártad MJ-t, hogy hallgasd sokat a zenéit, értelmezd újra és újra a szövegeit, olvass róla/tőle, nézz videókat, interjúkat, segíts az embereknek, a környezetednek (hiszen erről szólt Michael igazából) stb..

Ha sokat foglalkozol ezzel, akkor kicsit olyan, mintha folytatnád a munkásságát, egyre színesebb képet fogsz arról kapni, ki is volt Ő valójában.

Sajnos az emberek többsége hajlamost arra, hogy egyből a föld alá süllyessze az embereket, anélkül, hogy utánajárt volna a bulvársajtóban megjelent "tények" igazságtartalmáról...azok nem tények, csak fikciók, a sok kultúrsuttyó meg sajnálatos módon elhiszi azokat. Ezért is értették félre annyira szegény Michaelt.

R.I.P. MJ <3

2013. jún. 10. 15:55
 22/22 Susie J. válasza:
Én is bele vagyok zúgva, nyugi :) hogy mit tegyél, azt inkább nem mondom, meg amúgy sem tudom, hogy hány éves vagy :)))
2013. júl. 17. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!