Gáz az, ha szerelmes vagyok Michael Jacksonba?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a végén már madárijesztő volt, de fiatal korában nagyon helyes volt.2010. márc. 26. 19:42
1/18 anonim válasza:
Ez nem szerelem hanem rajongás. Nem gáz, majd elmúlik!
3/18 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval: ez nem lehet szerelem, maximum rajongás.
4/18 anonim válasza:
Én is inkább örült rajongásnak nevezném, de én is pont így vagyok vele! Nekem tetszett régebben is és 50 évesen is! Még mindig nem tudom elhinni, h már nincs közöttünk minden nap az ő zenéjét hallgatom néha azt hiszem, h megőrülök már a családom is azt gondolja, h megkattantam!
5/18 anonim válasza:
Dehogy vagy szerelmes! Ha ezt gondolod, akkor biztos 16 alatt vagy. És ez végülis természetes, hogy ilyen korban azt gondoljuk szerelmesek vagyunk egy híres személybe. Én is sok mindenkibe "szerelmes" voltam. De ez csak rajongás. Én is szeretem Jacksont, mint a zenéjét, magát az embert is, és bejött a külseje is. De nekem is inkább régebben, olyan 2003-ig. De leginkább a 80-90' években nézett ki jól. Érdeklődsz utána, nézegeted a képeit, a videóit, elolvasol róla minden infot, ez nem azt jelenti, hogy szerelmes vagy. Azért mert te tudsz valakiről mindent, és mindennapjaid részévé válik ily módon, hajlamosak vagyunk kicsit magunkénak érezni az illetőt. Mindenkinek vannak idoljai. Majd ha később, felnőtt éveidben is fenn áll ez, hogy olyasvalakivel leszel elfoglalva, aki téged nem ismer, nem is tudja, hogy létezel, ráadásul ez esetben már halott is.....akkor már azért lesznek problémák. De most még normális dolog, majd kinövöd.
6/18 anonim válasza:
gáz mert már meghalt:DDD :s
és ez nem szerelem:)
7/18 anonim válasza:
már mindegy úgyis meghalt. vagy mit vársz elő jön zombi ként?
8/18 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak: Sajnálom, de valahogy a zombik nem az én stílusom.:D ( Persze ettől neked még bejöhetnek...)
2010. márc. 27. 19:56
9/18 anonim válasza:
akkor hogy lehetnél szerelmes egy halottba???
xD
10/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, van-e valaki, akibe szerelmes vagy, de ha most tegyük fel, hirtelen meghalna, máris kihalna belőled az iránta érzett szerelem?
2010. márc. 27. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!