Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Gáz az, ha szerelmes vagyok...

Gáz az, ha szerelmes vagyok Michael Jacksonba?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a végén már madárijesztő volt, de fiatal korában nagyon helyes volt.
2010. márc. 26. 19:42
1 2
 11/18 anonim válasza:
0%
ez nekrofil hajlam.
2010. márc. 27. 23:12
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

Te beteg vagy:D

nem lehetsz szerelmes mivel nem is ismerted..

most viccen kívül: lehet élőben úgy megijedtél volna tőle, h azóta is rémálmok gyötörnének.

vagy nem tetszett volna a kisfiús viselkedése, mivel egy gyerek volt belül.

mivel nem ismerted, így nem lehetsz bele szerelmes..még talán úgy azt mondanám lehetsz az, ha csak láttad volna bizonyos alkalmakkor. Ott lett volna azon a bizonyos helyen, ahol te. Teszem fel egy bulin. De csak a példa kedvéért.

De így, hogy ő a világ egyik végén élt, te meg a másikon, ez nem más mint imádat, vagy túlzott fokú tetszésnyilvánítás.

Ha jön majd egy srác aki igazán megdobogtatja a szíved, akkor fogod tudni, hogy mi is IGAZÁBÓL a szerelem.

Mikor a szemeidbe néz, közben elakad a lélegzeted is, na az már alakulni fog..de így..ez..ez nem az:S

2010. márc. 28. 09:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak abból a szempontból nem oké, hogy már meghalt! Ha szerelmes vagy, akkor szívesen lefeküdnél vele, sőt kívánod, ezért nekrofil hajlamaid vannak, mivel már a föld alatt nyugszik.. Ez persze nagyon sarkalatos volt, de cél szerű és csak közlöm mi a helyzet, ez inkább nagy fokú rajongás és tisztelet! A Múltja és az életútja iránt, nem szerelem!
2010. márc. 28. 09:54
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
én is az vagyok:$
2010. márc. 30. 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Gáz
2010. márc. 31. 15:03
 16/18 Yvett.Jackson ***** válasza:
Nem gáz!!!..én is szerelmes vagyok belé:)
2010. júl. 18. 22:32
 17/18 anonim ***** válasza:
amúgy ez a meghalt duma: egyet értek azzal, aki azt mondta, h ha vki hirtelen meghal, nem szeretsz ki belőle rögtön. vmelyik másik helyen egy iylen kérdezők le is nekrofiloztak. de nekik az ÉLŐ megjelenése tetszik. nem vok jackson rajongó, de hagyjátok már őket, ennyi erővel az is hülye, akinek marylin monroe jön be, csak mert már meghalt?
2011. márc. 27. 23:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy elmúlt-e már az érzésed azóta vagy sem. Ez nem betegség, csak az emberek nem értik meg sokszor mert a racionalitásban gondolkodnak. A szerelem viszont sokszor, furcsa formában talál ránk. És valljuk be, sokszor a plátói szerelmek igazabbak egy ember szívében, még ha nem is teljesülnek be. Én is hasonló cipöben járok. 2003 óta érzek egy hatalmas vonzalmat egy színésznő iránt, aki mára már sajnos időközben elhunyt fiatalon. És nem vagyok már tini, 30+ vagyok. Egyszerűen ha "félre is tettem" magamban egy ideig az érzést, mindig ott volt. Hiába voltak barátnőim, valahogy az az igazi villámcsapás-érzés az csak nála van. Én már elfogadtam ezt, nem tudok mit tenni. Miért ne lehetne vonzódni vagy akár szerelmesnek lenni így is valakibe? Ha meglátsz valakit az utcán vagy bárhol, mitől másabb? Egy híres ember is ember. Sokszor úgy tekintenek rájuk mint valami istenségre, de ők is csak emberek, mint mások. Ki szerényebb, ki magasztosabb viselkedésű. Nem szabad félni nagyot álmodni, mert minden lehetséges. Itt nálunk mondjuk nehéz a helyzet, mivel elhunytak akikwt szeretünk. De ez nem nekrofilia, hiszen én is már míg élt szerettem ezt a nőt, és attól, hogy meghalt, nem fog elmúlni ez az érzelem bennem. Elfogadtam, hogy a szívemben Ő örökké az életem része marad, és így megyek tovább az úton. Attól, hogy szeretni tud valaki, még nem őrült. És nem ki választjuk, kit szeressen a szívünk. Sokszor furcsán jön, de ami nem múlik el az évek során, az igazi. Akkor is, ha plátói.
jan. 14. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!