Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Michael Jacksonba mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 14:38
11/22 A kérdező kommentje:
hát buszke is vagyok ,ilyen exotikus szerelmet kevesen élnek áátt!Lehetsz szerelmes te akár Friderikusz Sándorba de Az már stephané
2012. jan. 7. 15:43
12/22 A kérdező kommentje:
te berggulugulu vagy mi a neved buszke vagy hogy te csak azt nézed hogy ki miért szerelmes lehetsz te miley cyrus ba de nem mondom ki hogy tuti csak azért mert pp*** no csinal meg fuvezik es eggy p** :) ennyit az mu orrbol es a pénzrol
2012. jan. 7. 15:44
13/22 anonim válasza:
Az szép baleset.
Amugy te hány éves vagy?
14/22 A kérdező kommentje:
32 éVES vagyok,Augusztusban fogombetoltenni a 33 :) tudom ,hogy nagy lenne koztunk kicsit a korkulombség,de nem az száímítt(
2012. jan. 8. 15:15
15/22 anonim válasza:
-.- miért büntetnek ilyen hülyékkel mint te ?????
16/22 anonim válasza:
32 éves létedre elég jó a helyesírásod :) (egy ilyen kérdés után muszáj leszögeznem, hogy ez irónia volt)
Amúgy remélem nő vagy, de mindegy, szóval operáltasd át magad olyanra mint ő, és akkor ahányszor elmész egy tükör előtt mindig örülni fogsz.
Ugyan már! Felejtsd el. Meghalt. Ha élne még okés, de így esélytelen. Keress valaki mást :)
19/22 anonim válasza:
felejtsd el, meghalt. Keress egy hasonmását minden sztárnak szokott lenni hasonmása többet nem tehetsz ha arra vagy kattanva.
20/22 anonim válasza:
Tudom mit erzel ezzel nem vagy egyedul de en azert nem ugy szeretem csak oly nagyon rajongok erte hogy mar kezdenek idegesiteni azok az emberek akik pedofilnak mondjak pedig nem az ezt csak azert talaltak ki hogy penzt keressenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!